Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων

Έκδοση 4.0

Είναι παγκοσμίως γνωστό ως το κορυφαίο πρόγραμμα ανάπτυξης προσωπικής ηγεσίας.
Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων Έκδοση 4.0, αποτελεί το σύνδεσμο ανάμεσα στις διαχρονικές αρχές της αποτελεσματικότητας, την τεχνολογία και τα προσδοκώμενα, από τον καθένα μας, αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένες πρακτικές της αποτελεσματικότητας.

Η εκπαίδευση βοηθά κάθε οργανισμό να επιτύχει εξαιρετικά και διαρκή αποτελέσματα, επικεντρώνοντας στο να κάνουν τους ηγέτες και εργαζόμενους πιο αποτελεσματικούς σε όλα τα επίπεδα. Οι συμμετέχοντες αποκτούν πρακτική εμπειρία στην εφαρμογή των αρχών αποτελεσματικότητας που επιφέρουν μεγαλύτερη προσωπική παραγωγικότητα, βελτίωση της διαπροσωπικής επικοινωνίας, ενίσχυση των σχέσεων, ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, διεύρυνση της επιρροής, δημιουργική συνεργασία και επικέντρωση στις σημαντικές προτεραιότητες.

Το 70% των σημερινών στελεχών στερούνται της γνώσης βασικών πρακτικών, που είναι αναγκαίες για την επιτυχία τους σε μελλοντικούς ρόλους. Μελέτη FranklinCovey

Η νέα εφαρμογή Living the 7 Habits™ βοηθά στην αποτελεσματικότερη αφομοίωση και εφαρμογή των 7 Συνηθειών. Κατεβάστε σήμερα τη δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής από το App Store και το Play Store. Η πλήρης έκδοση της εφαρμογής θα γίνει διαθέσιμη στους συμμετέχοντες του εκπαιδευτικού προγράμματος των 7 Συνηθειών.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ:
  • Επικεντρώνονται και να ασχολούνται με ό,τι επηρεάζουν ή ελέγχουν και να μην αναλώνονται σε ότι δεν εξαρτάται από αυτούς.
  • Ορίζουν ξεκάθαρους δείκτες μέτρησης της επιτυχίας, ώστε να σχεδιάζουν πως θα πετύχουν τους αντίστοιχους στόχους, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική ζωή.
  • Βάζουν σε προτεραιότητα, να επιτυγχάνουν τους πιο σημαντικούς στόχους, αντί να αντιδρούν σε κάθε ερέθισμα, εξαιτίας έλλειψης χρόνου.
  • Αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις που αναδεικνύουν τη διαφορετικότητα και ικανοποιούν όλους τους εμπλεκόμενους.
  • Συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά με τους άλλους, αναπτύσσοντας σχέσεις υψηλής εμπιστοσύνης.

Βρείτε Σχετικές Εκδηλώσεις

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ
Το πρόγραμμα αποτελείται από 20 εκπαιδευτικές ώρες. Υπάρχει δυνατότητα ολοκλήρωσης σε 3 διαδοχικές ημέρες ή και να διαμοιραστεί σε περισσότερες, εφόσον αυτό είναι επιθυμητό.

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μάθετε περισσότερα:

Αν θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα…

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με 


Email: antoniadis@franklincovey.gr Τηλ.: +30 210 69.85.946 – 47