Η Αποστολή μας

Υποστηρίζουμε ανθρώπους και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να πετύχουν την υπεροχή

Ποιοι Είμαστε

Ειδικευόμαστε στη βελτίωση της απόδοσης. Υποστηρίζουμε ανθρώπους και οργανισμούς να πετύχουν αποτελέσματα που απαιτούν αλλαγή στην ανθρώπινη συμπεριφορά.
Ειδικευόμαστε σε 7 τομείς: Ηγεσία, Υλοποίηση, Παραγωγικότητα, Εμπιστοσύνη, Απόδοση Πωλήσεων, Πιστότητα Πελατών και Εκπαίδευση. Στους πελάτες της FranklinCovey συμπεριλαμβάνονται το 90% του Fortune 100, περισσότερο από το 75% του Fortune 500, χιλιάδες μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και πλήθος κυβερνητικών φορέων και εκπαιδευτικών ινστιτούτων, σε όλο τον κόσμο.

Το 1984, δημιουργήθηκε το πρώτο FranklinCovey Planner, το οποίο ακολούθησε ένα ιδιαίτερα δημοφιλές Workshop σχετικά με τη διαχείριση του χρόνου. Νέα μοντέλα και μέθοδοι παράγονται συνεχώς, και στις μέρες μας το Σύστημα Προγραμματισμού της FranklinCovey χρησιμοποιείται από τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Το 1989 κυκλοφόρησε το βιβλίο του Stephen R. Covey Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων. Στις ιδέες του βιβλίου, το οποίο είναι σήμερα ένα από τα πλέον επιτυχημένα Best-Seller όλων των εποχών, στηρίχθηκαν εφαρμοσμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαιδευτικές παρουσιάσεις που βοήθησαν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο το κόσμο να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.
Η Franklin Quest και το Covey Leadership Centre ανακοίνωσαν τη συγχώνευσή τους στις 22 Ιανουαρίου 1997. Στις 30 Μαΐου του ίδιου χρόνου δημιουργήθηκε η νέα εταιρία, η FranklinCovey, που είναι πλέον εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Η Ομάδα μας

a. antoniadis

Αντώνης Αντωνιάδης

CEO / Senior Partner / Practice Leader at Execution & Sales Performance

a. antoniadis

Αντώνης Αντωνιάδης

CEO / Senior Partner / Practice Leader at Execution & Sales Performance

Δέσποινα Σίσκου

Training Manager / Practice Leader Productivity

Δέσποινα Σίσκου

Training Manager / Practice Leader Productivity

+30 2310 27.39.79
d. stefanidis

Δημήτρης Στεφανίδης

Partner / Practice Leader at Trust & Public Sector

d. stefanidis

Δημήτρης Στεφανίδης

Partner / Practice Leader at Trust & Public Sector

M. Gatsoulis
M. Gatsoulis

Μιχάλης Γατσούλης

CFO / Operating Manager

n. ntemiri
n. ntemiri

Νάσια Ντεμίρη

Event & Inside Business Partner

+30 2310 27.39.79

Σπύρος Μπαϊρακτάρης

Office Manager

Γιώργος Κουβαράς

Client Partner / Implementation Specialist

Γιώργος Κουβαράς

Client Partner / Implementation Specialist

Τα Θεμελιώδη Πιστεύω μας

Πιστεύουμε ότι

  • Οι άνθρωποι είναι από τη φύση τους ικανοί, επιδιώκουν την τελειότητα και έχουν τη δύναμη να επιλέγουν.
  • Οι αρχές είναι διαχρονικές και παγκόσμιες και αποτελούν τη βάση για τη μακροχρόνια αποτελεσματικότητα.
  • Η Ηγεσία είναι επιλογή. Χτίζεται από μέσα προς τα έξω βασισμένη στον χαρακτήρα.
  • Οι εξαιρετικοί ηγέτες απελευθερώνουν τα ιδιαίτερα ταλέντα και το πάθος των ανθρώπων για την επίτευξη του κατάλληλου στόχου.
  • Οι συνήθειες που οδηγούν στην αποτελεσματικότητα πηγάζουν μόνο από τη δέσμευση της χρήσης ολοκληρωμένων διαδικασιών και εργαλείων.
  • Η διαρκής εξαιρετική απόδοση απαιτεί Ισορροπία Παραγωγής και Ικανότητας Παραγωγής – επικέντρωση στην επίτευξη αποτελεσμάτων και στην ανάπτυξη των κατάλληλων ικανοτήτων.

Οι Αξίες μας 

  • Αφοσίωση στις Αρχές: Έχουμε πάθος για το περιεχόμενο που διδάσκουμε και προσπαθούμε να αποτελούμε μοντέλο των αρχών και των πρακτικών αυτών.
  • Επιρροή που διαρκεί σε κάθε Πελάτη: Προσπαθούμε επίμονα να προσφέρουμε ότι υποσχεθήκαμε στον πελάτη. Η επιτυχία μας έρχεται μόνο μέσα από τη δική του επιτυχία.
  • Σεβασμός για το Ολοκληρωμένο Άτομο: Εκτιμάμε ο ένας τον άλλο και αντιμετωπίζουμε όλους τους συνεργάτες μας σαν πραγματικούς εταίρους.
  • Κερδοφόρα Ανάπτυξη: Βλέπουμε την κερδοφορία και την ανάπτυξη σαν το «αίμα» του οργανισμού μας. Μας δίνουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε το όραμα και την αποστολή μας.

Τύπος & Media

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με δελτία τύπου ή για συνεντεύξεις με εκπροσώπους της FranklinCovey, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Δέσποινα Σίσκου. Ακολουθούν τα στοιχεία επικοινωνίας.


Email: dsiskou@franklincovey.gr Τηλ.: +30 2310 27.39.79