Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων®

Η προοπτική που δίνει κίνητρο για βελτίωση

Ιστορίες Επιτυχίας

SheaHomes

Εφαρμόζοντας τις 7 Συνήθειες και ακολουθώντας τις αρχές αυτές μέρος του λειτουργικού συστήματος, η SheaHomes αύξησε το ποσοστό των προαπαιτούμενων προτύπων ποιότητας σε νέα σπίτια από 13% σε 90%.

Western Digital

Με οδηγό τις 7 Συνήθειες, δείτε πως η Western Digital, όχι μόνο ξεπέρασε μια φυσική καταστροφή, αλλά διεκδίκησε την #1 θέση στην αγορά, αυξάνοντας το περιθώριο μεικτών κερδών από 20% σε 30%.

Centiro

Χρησιμοποιώντας τις 7 Συνήθειες ως ένα πλαίσιο που βοηθά στη διαβάθμιση και ανάπτυξη της εταιρείας, η Centiro αύξησε το καθαρό κέρδος της σε 103% μέσα στα τελευταία 3 χρόνια και αναδείχθηκε ως ένας από τους τρεις κορυφαίους εργοδότες στην Ευρώπη.

Επισκόπηση

 

Το πρόγραμμα Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων® βασίζεται στις αυταπόδεικτες και διαχρονικές αρχές που παρουσιάζει ο Dr. Stephen R. Covey στο ομώνυμο Best-Seller, το οποίο θεωρείται ένα από τα κορυφαία βιβλία που γράφτηκαν ποτέ αναφορικά με την προσωπική αποτελεσματικότητα, την ανάπτυξη ηγεσίας και την αλλαγή. Αυτό που διαφοροποιεί το πρόγραμμα των 7 Συνηθειών από άλλα προσφερόμενα προγράμματα Ηγεσίας είναι το μοναδικό του περιεχόμενο -που ασκεί παγκόσμια έλξη- και το μοντέλο της ανάπτυξης Ηγεσίας “εκ των έσω”. Οι αρχές που διδάσκονται στο πρόγραμμα είναι παγκόσμιες, διαχρονικές, διαπολιτισμικές και ευρέως αποδεκτές.

Οι 7 Συνήθειες Έκδοση 4.0

 
Βασισμένο στις αυταπόδεικτες και διαχρονικές αρχές που παρουσιάζει ο Dr. Stephen R. Covey στο ομώνυμο best-seller, Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων Εκδ. 4.0, βοηθάει τους οργανισμούς να πετύχουν εξαιρετικά και διαρκή αποτελέσματα, επικεντρώνοντας στην ανάπτυξη της αποτελεσματικότητας των ηγετικών στελεχών και των συνεργατών τους.

Μάθετε Περισσότερα

Οι 7 Συνήθειες για Μάνατζερ

 
Η λύση αυτή υποστηρίζει προϊσταμένους τμημάτων ή Διευθύνσεων που ασκούν τα καθήκοντά τους για κάποιο χρονικό διάστημα ή είναι νέοι στο ρόλο, να καθοδηγήσουν και να διοικήσουν αποτελεσματικά την ομάδα τους με βάση κοινές προσδοκίες.

Μάθετε Περισσότερα

Εφαρμογή των 7 Συνηθειών σε Επίπεδο Ηγεσίας

 
Συνήθως οι Ηγέτες ασχολούνται με θέματα στρατηγικής, επιχειρησιακά σχέδια, διαδικασίες και καθημερινά προβλήματα. Πολύ συχνά, όμως, δεν ασχολούνται με δράσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη κουλτούρας υψηλής απόδοσης, την οποία θέλουν να δημιουργήσουν. Η εξαιρετική κουλτούρα δημιουργείται προμελετημένα και μεθοδικά, εφιστώντας την προσοχή σε τρεις περιοχές κλειδιά: Δεσμεύομαι, Ακολουθώ, Ενισχύω. Το πρόγραμμα Εφαρμογή των 7 Συνηθειών σε Επίπεδο Ηγεσίας εφοδιάζει τους ηγέτες με εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν την καθοδήγηση και διαχείριση των ομάδων τους, ώστε να δημιουργήσουν μια αποτελεσματική κουλτούρα και νοοτροπία.

Μάθετε Περισσότερα

Οι 7 Συνήθειες | Εισαγωγή

 
Βοηθήστε τους συνεργάτες σας να “ανεβάσουν τον πήχη” της απόδοσης, χρησιμοποιώντας το νέο πρόγραμμα Οι 7 Συνήθειες | Εισαγωγή . Σε αυτή τη 1-ήμερη εκπαιδευτική ενότητα οι εργαζόμενοι μαθαίνουν πως να κάνουν καλύτερες επιλογές για να είναι υπεύθυνοι, να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, να αφιερώνουν το χρόνο τους και να μένουν προσηλωμένοι στις προτεραιότητές τους. Ακόμα, μαθαίνουν πως να συνεργάζονται αποτελεσματικότερα με τους άλλους, ώστε να επιτυγχάνουν συνέργειες και να αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας.

Μάθετε Περισσότερα