Ηγεσία:
Εξαιρετικοί Ηγέτες, Εξαιρετικές Ομάδες, Εξαιρετικά Αποτελέσματα

Η Πρόκληση

Γνωρίζουν οι ηγέτες στον οργανισμό σας πως να απελευθερώνουν τη μέγιστη (και καλύτερη) δυνατή συμβολή της ομάδας για την επίτευξη των μεγαλύτερων προτεραιοτήτων του οργανισμού;

Οι σημερινοί ηγέτες χρειάζεται να μπορούν να δουν τους ανθρώπους τους ως ‘ολοκληρωμένα άτομα’ – Σώμα, Καρδιά, Μυαλό και Πνεύμα, ώστε να διοικούν και να ηγούνται ανάλογα. Ως εκ τούτου, επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στην ανάπτυξη ενός περιβάλλοντος, όπου οι άνθρωποι θα θέλουν να παραμείνουν και υποστηρίζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ξανά και ξανά.

Η Λύση

Πέραν των συνηθισμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων πάνω στην ηγεσία, το πρόγραμμα Ηγεσία: Εξαιρετικοί Ηγέτες, Εξαιρετικές Ομάδες, Εξαιρετικά Αποτελέσματα υποστηρίζει τα ηγετικά στελέχη να ανακαλύψουν πως θα εμπνεύσουν εμπιστοσύνη και θα αναπτύξουν την προσωπική τους αξιοπιστία, θα περιγράψουν ξεκάθαρα το σκοπό, θα στήσουν και θα ευθυγραμμίσουν συστήματα και θα αναδείξουν τα ταλέντα και την ενέργεια μιας νικητήριας ομάδας. Οι ηγέτες καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να αναπτύξουν ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι θα θέλουν να παραμείνουν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ξανά και ξανά, βοηθώντας τον οργανισμό να πετύχει τις μεγαλύτερες προτεραιότητες.

“Οι λύσεις της FranklinCovey βοήθησαν τους εργαζομένους μας να μάθουν, να κατανοήσουν και να επικεντρωθούν στους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς μας στόχους, αυξάνοντας τα επίπεδα εμπιστοσύνης και αποτελεσματικότητας μέσα στον οργανισμό.”Scott Jenkins, CEO and Managing Partner, The EBS Group

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ:

  1. Αναπτύσσουν περιβάλλον εμπιστοσύνης, επιρροής και βέλτιστης απόδοσης.
  2. Ορίζουν τον σκοπό της ομάδας και τη «δουλειά που πρέπει να γίνει».
  3. Δημιουργούν ένα λογικό σύνδεσμο ανάμεσα στη δουλειά της ομάδας και τους στόχους του οργανισμού.
  4. Συνδέουν την εργασία της ομάδας με το οικονομικό μοντέλο απόδοσης του οργανισμού.
  5. Ευθυγραμμίζουν τα τέσσερα θεμελιώδη συστήματα: υλοποίησης, ανάπτυξης ταλέντων, διαδικασιών και ανατροφοδότησης των πελατών.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ


ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ
Αυτό το πρόγραμμα αποτελείται από 20 ώρες εκπαίδευσης. Υπάρχει δυνατότητα ολοκλήρωσης σε 3 διαδοχικές ημέρες ή και να διαμοιραστεί σε περισσότερες εφόσον αυτό είναι επιθυμητό.


ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Μάθετε περισσότερα:

Αν θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα…

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με 


Αντώνης Αντωνιάδης

Email: antoniadis@franklincovey.gr
Τηλ.: +30 210 69.85.946 – 47