Ηγεσία: Εξαιρετικοί Ηγέτες, Εξαιρετικές Ομάδες, Εξαιρετικά Αποτελέσματα

Η Πρόκληση

Γνωρίζουν οι ηγέτες στον οργανισμό σας πώς να απελευθερώσουν τη μέγιστη (και καλύτερη) δυνατή συμβολή της ομάδας για την επίτευξη των μεγαλύτερων προτεραιοτήτων του οργανισμού;

Οι σημερινοί ηγέτες πρέπει να μπορούν να δουν τους ανθρώπους τους ως ‘ολοκληρωμένα άτομα’ – Σώμα, Καρδία, Μυαλό και Πνεύμα ώστε να διοικούν και να ηγούνται ακολούθως. Ως εκ τούτου, επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στην ανάπτυξη ενός περιβάλλοντος, όπου οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν συνειδητά, γιατί υποστηρίζονται, προκειμένου να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ξανά και ξανά.

Η Λύση

Εκτός από τις συνηθισμένες εκπαιδευτικές συνεδρίες ηγεσίας, το πρόγραμμα Ηγεσία: Εξαιρετικοί Ηγέτες, Εξαιρετικές Ομάδες, Εξαιρετικά Αποτελέσματα υποστηρίζει τους ηγέτες, ώστε να υλοποιήσουν τέσσερις Ουσιαστικές Δραστηριότητες, που είναι διαχρονικές, αφού η μία χτίζεται πάνω στην άλλη, αλλά και ταυτόχρονες – που σημαίνει ότι πρέπει να δίνουμε προσοχή σε όλες για να διατηρήσουμε την εξαιρετική απόδοση που προσδοκούμε. Οι 4 Ουσιαστικές Δραστηριότητες των ηγετών μπορούν να περιγραφούν ως εξής:

  • Δραστηριότητα 1: Εμπνεύστε εμπιστοσύνη
  • Δραστηριότητα 2: Ξεκαθαρίστε το σκοπό
  • Δραστηριότητα 3: Ευθυγραμμίστε τα Συστήματα
  • Δραστηριότητα 4: Απελευθερώστε τα ταλέντα
“Οι λύσεις της FranklinCovey βοήθησαν τους εργαζομένους μας να μάθουν, κατανοήσουν και να φέρουν εις πέρας τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς στόχους μας, αυξάνοντας τα επίπεδα εμπιστοσύνης και αποτελεσματικότητας μέσα στον οργανισμό μας.”Scott Jenkins, CEO and Managing Partner, The EBS Group

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ:

  1. Αναπτύξουν περιβάλλον εμπιστοσύνης, επιρροής, και βέλτιστης απόδοσης.
  2. Ορίσουν τον σκοπό της ομάδας και τη «δουλειά που πρέπει να γίνει».
  3. Δημιουργήσουν ένα λογικό σύνδεσμο ανάμεσα στην δουλειά της ομάδας, του στελέχους και τους στόχους του οργανισμού.
  4. Συνδέουν την εργασία της ομάδας με το οικονομικό μοντέλο απόδοσης του οργανισμού.
  5. Ευθυγραμμίζουν τα τέσσερα θεμελιώδη συστήματα: υλοποίησης, ανάπτυξης, ταλέντων, διαδικασιών και δημιουργικής κριτικής πελατών.
Μάθετε Περισσότερα

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως θα επωφεληθεί ο οργανισμός σας…

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με 


Αντώνης Αντωνιάδης

Email: antoniadis@franklincovey.gr Τηλ.: +30 210 69.85.946 – 47

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ
Αυτό το πρόγραμμα αποτελείται από 20 ώρες εκπαίδευσης. Υπάρχει δυνατότητα ολοκλήρωσης σε 2 διαδοχικές ημέρες αλλά και να διαμοιραστεί σε περισσότερες εφόσον αυτό είναι επιθυμητό.

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ