Διαδικτυακή Μάθηση

Το πρόγραμμα διαδικτυακής μάθησης της FranklinCovey ταξινομεί το διδακτικό υλικό σε ενότητες, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά τα προγράμματα μας είτε ζωντανά ή όποτε το επιλέξετε. Η λύση αυτή σας παρέχει τα οφέλη των κορυφαίων εκπαιδευτικών προγραμμάτων της FranklinCovey σε συνδυασμό με την άνεση του γραφείου σας.

ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΥΤΆ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ:
  • Προσεγγίσετε περισσότερους εργαζομένους με εκπαίδευση υψηλής ποιότητας.
  • Μειώσετε τα κόστη μετακίνησης.
  • Απευθυνθείτε σε μια νεότερη γενιά εργαζομένων.
  • Εξασφαλίσετε ευέλικτες επιλογές εκπαίδευσης.

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Όπως ακριβώς η παραδοσιακή διαπροσωπική εκπαίδευση, τα FranklinCovey LiveClicks™ Webinar Workshops αναδεικνύουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Βραβευμένα βίντεο, συναρπαστικές δραστηριότητες, αλλά και ζωντανή επικοινωνία με τον εκπαιδευτή διατηρούν το ενδιαφέρον των χρηστών αμείωτο.

Μάθετε Περισσότερα

ON DEMAND

Η δυνατότητα παρακολούθησης επιλεγμένων προγραμμάτων της FranklinCovey είναι η ιδανική επιλογή για όποιον δεν μπορεί να αφιερώσει πολύ χρόνο στις εκπαιδευτικές συνεδρίες ή για όποιον επιθυμεί να δώσει έμφαση σε μια συγκεκριμένη ενότητα.

Μάθετε Περισσότερα

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ;

Θέλετε να πιστοποιηθείτε ώστε να πραγματοποιείτε εσωτερικές εκπαιδεύσεις; Μπορούμε να σας εξοπλίσουμε κατάλληλα ώστε να είστε σε θέση να υλοποιείτε αποτελεσματικά τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.

 

Μάθετε Περισσότερα

Αν θέλετε να μάθετε πως μπορεί να επωφεληθεί ο οργανισμός σας…


Επικοινωνήστε με 


Email: dsiskou@franklincovey.gr Τηλ.: +30 210 69.85.946 – 47

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ