Διαδικτυακή Μάθηση

Το πρόγραμμα διαδικτυακής μάθησης της FranklinCovey ταξινομεί το διδακτικό υλικό σε ενότητες έτσι ώστε να μπορείτε να μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά τα προγράμματα μας είτε σε ζωντανή μετάδοση ή όποτε και αν το επιλέξετε. Η λύση αυτή σας παρέχει τα οφέλη των κορυφαίων εκπαιδευτικών προγραμμάτων της FranklinCovey σε συνδυασμό με την άνεση του γραφείου σας.

ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΥΤΆ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ:
  • Προσεγγίσετε περισσότερους εργαζομένους με υψηλής ποιότητας εκπαίδευση.
  • Μειώσετε τα κόστη μετακίνησης.
  • Απευθυνθείτε σε μια νεότερη γενιά εργαζομένων.
  • Εξασφαλίσετε ευέλικτες επιλογές εκπαίδευσης.

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Όπως ακριβώς η παραδοσιακή διαπροσωπική μας εκπαίδευσή, τα FranklinCoveyLiveClicks™ Webinar Workshops αναδεικνύουν τις χαρακτηριστικές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Βραβευμένα βίντεο, συναρπαστικές δραστηριότητες αλλά και ζωντανή επικοινωνία με τον εκπαιδευτή διατηρούν το ενδιαφέρον σας αμείωτο.

Μάθετε Περισσότερα

ON DEMAND

Η δυνατότητα επιλεγμένης παρακολούθησης των προγραμμάτων της FranklinCovey είναι ιδανική επιλογή για όποιον δεν μπορεί να παρακολουθήσει για περισσότερο τις εκπαιδευτικές συνεδρίες ή για όποιον επιθυμεί να δώσει έμφαση σε μια συγκεκριμένη ενότητα.

Μάθετε Περισσότερα

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ;

Θέλετε να πιστοποιηθείτε ώστε να πραγματοποιείτε εσωτερικές εκπαιδεύσεις; Μπορούμε να σας διδάξουμε οτιδήποτε χρειάζεται για να γίνετε ένας κορυφαίος εκπαιδευτής.

 

Μάθετε Περισσότερα

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως μπορεί να επωφεληθεί ο οργανισμός σας…


Επικοινωνήστε με 


Δέσποινα Σίσκου

Email: dsiskou@franklincovey.gr Τηλ.: +30 210 69.85.946 – 47