Ενισχύστε το αίσθημα επιτυχίας με τη σουίτα προγραμμάτων της FranklinCovey για την ανάπτυξη της παραγωγικότητας.

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

Ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στη βιομηχανία κατασκευής δαπέδων έθεσε ως στόχο κλειδί τη σημαντική άνοδο του τζίρου. Είχαν τους κατάλληλους πωλητές, τους οποίους υποστήριζαν με τεχνογνωσία και εκπαίδευση σε θέματα πωλήσεων.

Με το πρόγραμμα των 5 ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – μέρος της σουίτας ‘Παραγωγικότητα’ – ο οργανισμός διασφάλισε ότι οι άνθρωποι ήταν επικεντρωμένοι στις πωλησιακές δράσεις που επηρεάζουν περισσότερο την αύξηση του τζίρου. Εφάρμοσαν τις διαδικασίες για να διαχωρίσουν τα σημαντικά από τα λιγότερο ή και καθόλου σημαντικά, να επικεντρωθούν στις αποφάσεις υψηλής αξίας και να ελαχιστοποιήσουν τους περισπασμούς.

Διαβάστε περισσότερα για τις 5 Επιλογές>

Οι 5 Επιλογές για Ασύγκριτη Παραγωγικότητα
Διαχείριση Έργων: Επισκόπηση Προγράμματος
Προηγμένες Δεξιότητες Παρουσιάσεων: Επισκόπηση Προγράμματος

Επισκόπηση

Στον 21ο αιώνα, οι εργαζόμενοι και τα ηγετικά στελέχη πληρώνονται για να σκέφτονται, να σχεδιάζουν, να επικοινωνούν και να υλοποιούν δράσεις άρτια. Η διαρκής διάσπαση της προσοχής, τα πολλαπλά έργα που δεν τελειώνουν ποτέ και η αδυναμία καλής επικοινωνίας μπορεί να κάνουν τον καθένα να νοιώσει ότι δεν είναι χρήσιμος, ότι δεν ακούγεται η γνώμη του και αυτό να οδηγήσει στην έλλειψη δέσμευσης.

Τα προγράμματα της FranklinCovey που στοχεύουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας βοηθούν τους εργαζόμενους και τα ηγετικά στελέχη να αναπτύξουν τις τρεις δεξιότητες-κλειδιά που απαιτούνται για να έχουν κορυφαία απόδοση. Έτσι, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να:

  • Επενδύουν μεθοδικά τον απαραίτητο χρόνο, την προσοχή και την ενέργειά τους στις μεγαλύτερες προτεραιότητες.
  • Ολοκληρώνουν τα έργα έγκαιρα, εντός του προϋπολογισμού και προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.
  • Ενημερώνουν ουσιαστικά και πείθουν το κοινό τους -είτε πρόκειται για ένα άτομο, είτε για εκατοντάδες ανθρώπους, τόσο όταν η επικοινωνία γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο, όσο και ηλεκτρονικά.

 

Η νοοτροπία, οι δεξιότητες και τα εργαλεία που προσφέρει η Σουίτα Παραγωγικότητας, ως σύνολο, υποστηρίζουν τους εργαζομένους και τα ηγετικά στελέχη να έχουν κορυφαία απόδοση κάθε μέρα.

Οι θεματικές ενότητες μπορούν να υλοποιηθούν ξεχωριστά ή συνολικά ως μια ενιαία εφαρμοσμένη λύση.

 

Μάθετε Περισσότερα

Αν θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα…


Παρακαλώ επικοινωνήστε με 


Δέσποινα Σίσκου

Email: dsiskou@franklincovey.gr Τηλ.: +30 210 69.85.946 – 47