Πωλήσεις

Βοηθώντας τους Πελάτες να Πετύχουν

Στη FranklinCovey έχουμε μια απλή φιλοσοφία για τις πωλήσεις: Όσο πιο επιδέξια και ουσιαστικά επικεντρωνόμαστε στην επιτυχία των πελατών μας, τόσο πιο πετυχημένοι γινόμαστε εμείς.
Μελέτη Περίπτωσης: Vynamic
Sales Training Rediscovered
Μελέτη Περίπτωσης: Waste Management
Το πρόγραμμα πωλήσεων “Βοηθώντας τους Πελάτες να Πετύχουν” βοηθά τα στελέχη των πωλήσεων να εξελίξουν τις μεθόδους πωλήσεών τους σε μια πιο στοχευμένη προσέγγιση.

Ότι προσφέρουμε βασίζεται στη διαχρονική αξία ότι:  Όσο περισσότερο επικεντρώνεστε στο να  υποστηρίζετε τους πελάτες σας να επιτύχουν, τόσο περισσότερο επιτυχημένοι θα είστε και εσείς.

helping clientsΟι λύσεις που προσφέρουμε βασίζονται στην μεθοδολογία του βραβευμένου προγράμματός μας Helping Clients Succeed, το οποίο συμπεριλαμβάνει απαραίτητες δεξιότητες διαπροσωπικής επικοινωνίας μαζί με δεξιότητες ανάπτυξης κριτικής σκέψης και επικέντρωσης στην υλοποίηση. Οι μέθοδοι και τα εργαλεία μας, επιτρέπουν στους ειδικούς των πωλήσεων να συνδεθούν πραγματικά με τους πελάτες τους και να χτίσουν σχέσεις εμπιστοσύνης αναζητώντας πρώτα να κατανοήσουν τις ανάγκες τους και ύστερα να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα. Oι λύσεις που προσφέρουμε είναι μετρήσιμες, αξιόπιστες και επαναλαμβανόμενες βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Πολλοί οργανισμοί δεσμεύονται μαζί μας στο να βελτιώσουν τις ηγετικές και συμβουλευτικές ικανότητές τους στις πωλήσεις, ενώ άλλοι δεσμεύονται στο να τους καθοδηγήσουμε σε συγκεκριμένες συμφωνίες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία για όλους. Επιπρόσθετα έχουμε συνεργαστεί με οργανισμούς για να βελτιώσουμε το σχεδιασμό, τη στρατηγική, τις διαδικασίες και τη διαχείριση των γραμμών επικοινωνίας τους.

Προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος επιλογών προσαρμογής για να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη.

Με βάση τις εμπειρίες μας, οι οργανισμοί που επικεντρώνονται στο να υποστηρίζουν τους πελάτες τους να επιτύχουν τους στόχους τους, εντοπίζουν ότι είναι ικανοί να διαφοροποιούνται από τους ανταγωνιστές τους και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους επειδή έχουν τη δυνατότητα να πράξουν με επιτυχία τα ακόλουθα:

  • Ξεκαθαρίζουν την πρόθεσή τους να υποστηρίξουν τους πελάτες τους να επιτύχουν και γι’ αυτό δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης και οικειότητας με τους πελάτες τους.
  • «Γίνονται αληθινοί» και γκρεμίζουν τη σχέση ανταγωνισμού που περιορίζει τις διαδικασίες των αγοραπωλησειών.
  • Διατυπώνουν ουσιώδη ερωτήματα και ακούν ειλικρινά τους πελάτες τους με αποτέλεσμα να αισθάνονται οι πελάτες τους την κατανόηση και εκτίμηση προς αυτούς.
  • Δημιουργούν λύσεις που επιτυγχάνουν ακριβώς τα επιθυμητά αποτελέσματα/κριτήρια πωλήσεων των πελατών τους.
  • Εφαρμόζουν συγκεκριμένη αποτελεσματική μέθοδο λήψης αποφάσεων σε κάθε βήμα ώστε οι πελάτες να είναι σε θέση γρήγορα να λάβουν την καλύτερη δυνατή για αυτούς απόφαση.
  • Διαπραγματεύονται σενάρια αμοιβαίου οφέλους που δημιουργούν περισσότερη αξία και για τις δύο πλευρές.
  •  Δημιουργούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους πελάτες τους με τρόπο που αναγνωρίζεται.
Δημιουργείστε ένα πιο αποτελεσματικό ανθρώπινο δυναμικό πωλήσεων στον οργανισμό σας.

Προσφέρουμε τρία προγράμματα ως εκπαιδευτικές συνεδρίες που ενδυναμώνουν την απόδοσή σας στις πωλήσεις. Ανάλογα με το που εντοπίζονται οι προκλήσεις για εσάς μπορείτε να επιλέξετε είτε το σύνολό τους, είτε ξεχωριστά ποιο από τα προγράμματα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μάθετε Περισσότερα

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως μπορεί να επωφεληθεί ο οργανισμός σας…

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με


Αντωνιάδης Αντώνης

Email: antoniadis@franklincovey.gr Τηλ.: +30 2310 27.39.79