Πωλήσεις

Βοηθώντας τους Πελάτες να Πετύχουν

Στη FranklinCovey έχουμε μια απλή φιλοσοφία για τις πωλήσεις: Όσο πιο επιδέξια και ουσιαστικά επικεντρωνόμαστε στην επιτυχία των πελατών μας, τόσο πιο πετυχημένοι γινόμαστε εμείς.
Μελέτη Περίπτωσης: Vynamic
Sales Training Rediscovered
Μελέτη Περίπτωσης: Waste Management
Το πρόγραμμα πωλήσεων “Βοηθώντας τους Πελάτες να Πετύχουν” υποστηρίζει τα στελέχη των πωλήσεων να εξελίξουν τις μεθόδους πωλήσεων που χρησιμοποιούν σε μια πιο στοχευμένη προσέγγιση.

Όλες οι δράσεις βασίζονται στη διαχρονική αξία:  Όσο πιό ουσιαστικά επικεντρωνόμαστε στην επιτυχία των πελατών μας, τόσο πιο επιτυχημένοι γινόμαστε και εμείς.

helping clientsΟι λύσεις που προσφέρουμε βασίζονται στην μεθοδολογία του βραβευμένου προγράμματός μας Βοηθώντας τους Πελάτες να Πετύχουν, το οποίο συμπεριλαμβάνει απαραίτητες δεξιότητες διαπροσωπικής επικοινωνίας σε συνδυασμό με δεξιότητες κριτικής σκέψης και επικέντρωσης στην υλοποίηση. Οι μέθοδοι και τα εργαλεία επιτρέπουν στους επαγγελματίες των πωλήσεων να συνδεθούν πραγματικά με τους πελάτες τους και να χτίσουν σχέσεις εμπιστοσύνης, αναζητώντας πρώτα να κατανοήσουν τις ανάγκες τους και ύστερα να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν αμοιβαία οφέλη. Oι λύσεις που προσφέρουμε είναι μετρήσιμες, αξιόπιστες και επαναλαμβανόμενες βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Πολλοί οργανισμοί συνεργάζονται μαζί μας για να βοηθήσουμε τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων να βελτιώσουν τις ηγετικές και συμβουλευτικές ικανότητες, ενώ άλλοι θέλουν να τους καθοδηγήσουμε να πετύχουν συγκεκριμένες συμφωνίες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία για όλους. Επιπρόσθετα, έχουμε συνεργαστεί με οργανισμούς για να τους υποστηρίξουμε στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη στρατηγικής, τις διαδικασίες και τη διαχείριση καναλιών δυνητικών πελατών.

Οι λύσεις αυτές μπορούν να προσαρμοστούν κατάλληλα ώστε να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη.

Από την εμπειρία μας, οι οργανισμοί που επικεντρώνονται στην επιτυχία των πελατών τους, αντιλαμβάνονται ότι διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό και τελικά αυξάνουν τις πωλήσεις τους επειδή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στα ακόλουθα:

  • Ξεκαθαρίζουν την πρόθεσή τους να υποστηρίξουν τους πελάτες τους να επιτύχουν και γι’ αυτό αναπτύσσουν στενές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους.
  • «Είναι ρεαλιστές» και δεν στηρίζονται σε ανταγωνιστικές σχέσεις που λειτουργούν περιοριστικά στη διαδικασία αγοράς-πώλησης.
  • Διατυπώνουν ουσιώδη ερωτήματα και ακούν ειλικρινά τους πελάτες τους με αποτέλεσμα οι πελάτες να αισθάνονται ότι γίνονται κατανοητοί και εκτιμούνται.
  • Δημιουργούν λύσεις που επιτυγχάνουν ακριβώς τα επιθυμητά αποτελέσματα/κριτήρια πωλήσεων των πελατών τους.
  • Ακολουθούν συγκεκριμένη αποτελεσματική μέθοδο λήψης αποφάσεων σε κάθε βήμα, ώστε οι πελάτες να μπορούν να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση γρήγορα.
  • Διαπραγματεύονται σενάρια αμοιβαίου οφέλους που δημιουργούν μεγαλύτερη αξία και για τις δύο πλευρές.
  •  Δημιουργούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους πελάτες τους με τρόπο που αναγνωρίζεται.
Αναπτύξτε πιο αποτελεσματικό ανθρώπινο δυναμικό πωλήσεων στον οργανισμό σας

Προσφέρουμε μία σουίτα τριών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ενισχύουν την απόδοση των πωλήσεων. Ανάλογα με τις προκλήσεις που εσείς αντιμετωπίζετε, μπορείτε να επιλέξετε και τα τρία ή ένα από αυτά μεμονωμένα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ


ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Μάθετε Περισσότερα

Αν θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα…

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με


Αντώνης Αντωνιάδης

Email: antoniadis@franklincovey.gr
Τηλ.: +30 210 69.85.946-7