Γεμίζοντας το Κανάλι

Το πρόγραμμα Γεμίζοντας το Κανάλι προσφέρει μια απλή και εφαρμοσμένη προσέγγιση για την επίτευξη μετρήσιμων και καλύτερων αποτελεσμάτων στις πωλήσεις.

  • Οι τεχνικές εντοπισμού δυνητικών πελατών προς ανάπτυξη που ήταν τόσο αποτελεσματικές στο παρελθόν, δε λειτουργούν πια.
  • Τα παραδοσιακά κανάλια πωλήσεων είναι πολύ περιορισμένα και οι ευκαιρίες που προσφέρουν δεν οδηγούν πουθενά.
  • Αν και οι ομάδες πωλήσεων σήμερα δουλεύουν πιο σκληρά και γρήγορα από ποτέ, σύμφωνα με έρευνες, εστιάζουν σε λάθος δραστηριότητες και περιεχόμενο προσφοράς.
  • Όταν οι εταιρείες αντιληφθούν ότι έχουν χάσει το στόχο, για τις περισσότερες θα είναι πολύ αργά.

 

Το πρόγραμμα Βοηθώντας τους Πελάτες να Πετύχουν: Γεμίζοντας το Κανάλι σχεδιάστηκε ειδικά για στελέχη που ηγούνται ενός τμήματος πωλήσεων και τις ομάδες τους που θέλουν να ενισχύσουν αποτελεσματικά και άμεσα τα δίκτυα/κανάλια εύρεσης υποψηφίων πελατών, μέσα από μια προσέγγιση που αποδεδειγμένα παράγει διαρκή αποτελέσματα. Οι συμμετέχοντες:

  • Υιοθετούν τη νοοτροπία, τις δεξιότητες και τα εργαλεία των κορυφαίων σε απόδοση στελεχών στις πωλήσεις.
  • Εφαρμόζουν μια στρατηγική μέθοδο σχεδιασμένη από ειδικούς που θα τους βοηθήσει να παραμετροποιήσουν και να εφαρμόσουν επιτυχώς το σύνολο του συστήματος με δική μας καθοδήγηση σε διάστημα 12 εβδομάδων.

 

Μάθετε Περισσότερα

filling your pipeline

Προσφέρουμε μία σουίτα τριών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ενισχύουν την απόδοση των πωλήσεων. Ανάλογα με τις προκλήσεις που εσείς αντιμετωπίζετε, μπορείτε να επιλέξετε και τα τρία ή ένα από αυτά μεμονωμένα.


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ


ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Αν θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα…

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με


Αντώνης Αντωνιάδης

Email: antoniadis@franklincovey.gr
Τηλ.: +30 210 69.85.946 – 47