Πρόκριση Ευκαιριών

Μια νέα νοοτροπία για επιτυχημένες συμφωνίες

Η συνεργασία μας με επαγγελματίες στο χώρο των πωλήσεων σε όλο τον κόσμο -σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις- ανέδειξε τρείς προβλέψιμους τύπους συμπεριφορών που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι πωλητές.

  • Πρώτη είναι η αδυναμία τους να σταματήσουν να κυνηγούν ακατάλληλες για αυτούς ευκαιρίες διότι φοβούνται ότι δεν θα πιάσουν τους στόχους των πωλήσεων.
  • Δεύτερη έρχεται η προφανής βιασύνη τους να κλείσουν μια συμφωνία, χωρίς να κατανοούν απαραίτητα τις ανάγκες των πελατών τους και πως δημιουργείται αξία για αυτούς.
  • Τέλος, η τρίτη συμπεριφορά αφορά την αδυναμία ορισμένων πωλητών να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις αντιρρήσεις και τα πισωγυρίσματα των πελατών.

Ως εκ τούτου, πολύ συχνά, οι πωλητές υπερεπενδύουν στις λάθος ευκαιρίες και πολύ λιγότερο στις κατάλληλες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να χάνουν πωλήσεις, γιατί δεν εντοπίζουν ποια επιχειρηματικά ζητήματα ενδιαφέρουν πραγματικά τους πελάτες.

Αισθάνεστε ότι είστε υπό πίεση; Ψάχνετε να βρείτε πως θα πετύχετε τους στόχους; Προτιμάτε να δελεάσετε τον πελάτη απ’το να τον πείσετε; Τότε πιθανώς κάνετε και εσείς τα ίδια λάθη που περιγράψαμε παραπάνω.

Αφιερώνετε πολύ χρόνο σε ανθρώπους και ευκαιρίες που δεν θα φέρουν αποτέλεσμα; Τότε πιθανώς δεν καταφέρατε να ανακαλύψετε τι πραγματικά έχει ανάγκη ο πελάτης σας.

Υπάρχει σίγουρα χώρος για βελτίωση! Με το πρόγραμμα Πρόκριση Ευκαιριών θα αναπτύξετε τη νοοτροπία και τις δεξιότητες ενός επιτυχημένου πωλητή. Σας εφοδιάζουμε με τα κατάλληλα εργαλεία και τις μεθόδους για να επικεντρωθείτε στις κατάλληλες ευκαιρίες. Θα μετατρέψετε τις σχέσεις σας σε στρατηγικές ευκαιρίες.

Τα αποτελέσματα είναι: μειωμένα κόστη στις πωλήσεις, αποδοτικότερες συμφωνίες για όλους, αυξημένα κέρδη και ενθουσιασμένοι πελάτες!

 

Τρεις νέες νοοτροπίες

Οι επιτυχημένες πωλήσεις απαιτούν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Σας προτείνουμε τρεις νέες νοοτροπίες:

  1. Διευκολύνετε τις Αποφάσεις. Δίνουμε έμφαση στην ικανότητα να υποστηρίζετε τον πελάτη ώστε να γίνει σταδιακά πιο αποφασιστικός μέσα στον κύκλο πώλησης.
  2. Κερδίστε γρήγορα, Χάστε γρήγορα. Βοηθάμε τους πωλητές να αντιληφθούν ότι τόσο η πρόκριση όσο και η απόρριψη ευκαιριών, είναι εξίσου κατάλληλες και έξυπνες επιλογές.
  3. Διαχειριστείτε τις Αντιρρήσεις. Εστιάζουμε στην αντιμετώπιση προβλέψιμων αντιρρήσεων με τρόπο που επιτρέπει στον πελάτη να αναλάβει την ευθύνη για την αντιμετώπισή τους.

 

Σύστημα 12 Εβδομάδων

Το πρόγραμμα Βοηθώντας τους Πελάτες να Επιτύχουν: Πρόκριση Ευκαιριών ακολουθεί μια προσέγγιση που αποδεδειγμένα παράγει διαρκή αποτελέσματα καθώς οι συμμετέχοντες εφαρμόζουν μια στρατηγική μέθοδο σχεδιασμένη από ειδικούς που θα τους βοηθήσει να παραμετροποιήσουν και να εφαρμόσουν επιτυχώς το σύνολο του συστήματος με δική μας καθοδήγηση σε διάστημα 12 εβδομάδων.

 

qualifying opportunitiesΜάθετε Περισσότερα

Προσφέρουμε μία σουίτα τριών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ενισχύουν την απόδοση των πωλήσεων. Ανάλογα με τις προκλήσεις που εσείς αντιμετωπίζετε, μπορείτε να επιλέξετε και τα τρία ή ένα από αυτά μεμονωμένα.


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ


ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Αν θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα…

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με  


Αντώνης Αντωνιάδης

Email: antoniadis@franklincovey.gr
Τηλ.: +30 210 69.85.946 – 47