Πρόκριση Ευκαιριών

Μια νέα νοοτροπία για επιτυχημένες συμφωνίες

Η εμπειρία μας με επαγγελματίες στο χώρο των πωλήσεων σε όλο τον κόσμο σε μεγάλες, μικρές, μεσαίες και μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις αποκάλυψε τρία πιθανά είδη συμπεριφορών που οι περισσότεροι πωλητές αντιμετωπίζουν.

  • Πρώτη είναι η αδυναμία τους να σταματήσουν να κυνηγούν ακατάλληλες για αυτούς ευκαιρίες διότι φοβούνται ότι δεν θα πιάσουν τους στόχους των πωλήσεων.
  • Δεύτερη έρχεται η προφανής βιασύνη τους να κλείσουν μια συμφωνία χωρίς να κατανοούν απαραίτητα τις ανάγκες των πελατών τους και το πως δημιουργείνται αξία για αυτούς.
  • Τέλος η τρίτη συμπεριφορά αφορά την αδυναμία ορισμένων πωλητών να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις εντάσεις και τις ανησυχίες από μέρους των πελατών.

Τα αποτελέσματα πολύ συχνά οδηγούν τους πωλητές στο να υπερεπενδύουν σε λάθος ευκαιρίες, ενώ επενδύουν λιγότερο στις κατάλληλες ευκαιρίες με αποτέλεσμα να χάνουν σε αποτελέσματα διότι δεν αντιλαμβάνονται τα πραγματικά σημαντικά ζητήματα/ανάγκες των πελατών τους.

Αισθάνεστε ότι είστε υπό πίεση; Πιέζεστε/αγχώνεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας; Προτιμάτε να δελεάσετε/ικανοποιήσετε τον πελάτη απ’ ότι να τον πείσετε; Τότε πιθανώς ακολουθείτε την στάση που περιγράψαμε παραπάνω.

Αφιερώνετε πολύ χρόνο σε ανθρώπους και ευκαιρίες που πρόκειται να αποτύχουν στο να επιφέρουν αποτέλεσμα. Τότε πιθανώς δεν καταφέρατε να ανακαλύψετε τι πραγματικά έχει ανάγκη ο πελάτης σας.

 

Υπάρχει σίγουρα χώρος για βελτίωση! Με το πρόγραμμα Πρόκριση Ευκαιριών θα μάθετε πώς να αναπτύσσετε τη νοοτροπία και τις δεξιότητες ενός επιτυχημένου πωλητή. Σας εφοδιάζουμε με τα κατάλληλα εργαλεία/μεθόδους ώστε να επικεντρώνεστε στις κατάλληλες ευκαιρίες προκειμένου να εξελίξετε τη σχέσεις σας σε στρατηγικές ευκαιρίες.

Τα αποτελέσματα είναι μειωμένα κόστη στις πωλήσεις, αποδοτικότερες για όλους συμφωνίες, αυξημένα κέρδη και ενθουσιασμένοι πελάτες!

 

Τρεις νέοι τρόποι σκέψης

Η επιτυχημένες πωλήσεις απαιτούν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Σας προσφέρουμε τρεις νέους τρόπους σκέψης:

  1. Ενεργοποιώντας τις Αποφάσεις. Δίνουμε έμφαση στην ικανότητα να υποστηρίζετε τον πελάτη ώστε να γίνει σταδιακά πιο αποφασιστικός μέσα στο κύκλο πωλήσεων.
  2. Κερδίζοντας γρήγορα, Χάνοντας γρήγορα. Βοηθούμε τους πωλητές να αντιληφθούν ότι τόσο η πρόκριση όσο και η απόρριψη ευκαιριών μέσα στα πλαίσια του προσδιορισμού τους, είναι και οι δύο κατάλληλες και έξυπνες επιλογές.
  3. Διαχείριση Ενστάσεων. Συγκεντρωνόμαστε στην αντιμετώπιση προβλεπόμενων αντιρρήσεων με τρόπο που επιτρέπει στον πελάτη να αναλάβει την ευθύνη εξάλειψης των ενστάσεων.

 

Σύστημα 12 Εβδομάδων

Το πρόγραμμα Βοηθώντας τους Πελάτες να Επιτύχουν: Πρίκριση Ευκαιριών ακολουθεί μια προσέγγιση που αποδεδειγμένα παράγει διαρκή αποτελέσματα καθώς οι συμμετέχοντες εφαρμόζουν μια στρατηγική μέθοδο σχεδιασμένη από ειδικούς που θα τους βοηθήσει να παραμετροποιήσουν και να εφαρμόσουν επιτυχώς το σύνολο του συστήματος με δική μας καθοδήγηση σε περίοδο 12 εβδομάδων.

 

qualifying opportunitiesΜάθετε Περισσότερα

Προσφέρουμε τρία προγράμματα ως εκπαιδευτικές συνεδρίες που ενδυναμώνουν την απόδοσή σας στις πωλήσεις. Ανάλογα με το που εντοπίζονται οι προκλήσεις για εσάς μπορείτε να επιλέξετε ξεχωριστά ποιο από τα προγράμματα σας ταιριάζει περισσότερο.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με  


Αντώνης Αντωνιάδης

Email: antoniadis@franklincovey.gr Τηλ.: +30 210 69.85.946 – 47