ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Βασισμένη σε επιστημονικές μελέτες και χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο, η λύση αυτή υποστηρίζει τη μετρήσιμη βελτίωση παραγωγικότητας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί αίσθημα αφοσίωσης και αυτοπεποίθησης.

Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να κάνουν πιο ουσιαστικές και ανταποδοτικές επιλογές όσον αφορά την κατανομή του χρόνου, την επικέντρωση της προσοχής και της ενέργεια τους.

Οι 5 Επιλογές για Εξαιρετική Παραγωγικότητα συνδυάζουν τις διαχρονικές αξίες αποτελεσματικότητας με τη σημερινή νευροεπιστημονική έρευνα για να οδηγήσουν σε καλύτερες αποφάσεις σε θέματα διαχείρισης, αποσπάσεως προσοχής και ενέργειας, ώστε να γίνονται σταθερά επιλογές με μακροπρόθεσμη ανταμοιβή.

 

Οι 5 Επιλογές

Επιλογή No.1: Δράσε για το σημαντικό. Μην αντιδράς στο επείγον.

Διαχωρίστε τις πραγματικά σημαντικές προτεραιότητες από τους αντιπερισπασμούς, ώστε να συμβάλλετε ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων.

 

Επιλογή No.2: Στόχευσε στο εξαιρετικό. Μην επαναπαύεσαι στο συνηθισμένο.

Επαναπροσδιορίστε τους ρόλους που έχετε αναφορικά με παραπάνω των συνηθισμένων αποτελεσμάτων για να πετύχετε τους σημαντικούς στόχους.

 

Επιλογή No.3: Προτεραιοποίησε τις μεγάλες πέτρες. Μην ασχολείσαι με χαλίκια.

Ανακτήστε τον έλεγχο της δουλειάς και της ζωής σας, μέσα από ένα σύστημα προγραμματισμού και υλοποίησης που παράγει ασύγκριτα αποτελέσματα.

 

Επιλογή No.4: Διαχειρίσου την τεχνολογία. Μην την αφήσεις να σε εξουσιάζει.

Εκμεταλλευτείτε βέλτιστα την τεχνολογία και προφυλαχθείτε από τους αντιπερισπασμούς, βελτιώνοντας τη χρήση πλατφορμών που ενισχύουν την παραγωγικότητα, όπως το Microsoft Outlook, Lotus Notes κλπ..

 

Επιλογή No.5: Αναζωπύρωσε τη φλόγα. Μην εξαντλείσαι.

Στηριχτείτε στην επιστήμη του εγκεφάλου για να ανανεώνετε διαρκώς την πνευματική και φυσική σας ενέργεια.“Κανείς δεν αντιλαμβάνεται την διαχείριση χρόνου και την παραγωγικότητα καλύτερα από τους ερευνητές και σύμβουλους της FranklinCovey. Οι 5 Επιλογές παρέχουν νέα, συναρπαστική και πάνω από όλα πρακτική γνώση που σας βοηθά να αντεπεξέλθετε στο συντριπτικό φόρτο εργασίας σας και να διαπιστώσετε την πλήρη προοπτική σας μέσα και έξω από την εργασία σας.”
Dr. Heidi Grant Halvorson, Ph.D., Associate Director,The NeuroLeadership Institute

ΒΡΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μάθετε Περισσότερα

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τις 7 Συνήθειες: Τα Θεμέλια


Παρακαλούμε επικοινωνήστε με 


Δέσποινα Σίσκου

Email: dsiskou@franklincovey.gr Τηλ.: +30 210 69.85.946 – 47