ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Η λύση βασίζεται σε επιστημονικές μελέτες και χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο και υποστηρίζει τη μετρήσιμη βελτίωση της παραγωγικότητας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί αίσθημα αφοσίωσης και αυτοπεποίθησης.

Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να κάνουν πιο ουσιαστικές και ανταποδοτικές επιλογές όσον αφορά την κατανομή του χρόνου, την επικέντρωση της προσοχής και την ενέργειά τους.

Οι 5 Επιλογές για Ασύγκριτη Παραγωγικότητα συνδυάζουν τις διαχρονικές αξίες της αποτελεσματικότητας με τα ευρήματα σύγχρονων ερευνών στις νευροεπιστήμες, για την καλύτερη διαχείριση των αποφάσεων, της προσοχής και της ενέργειας, ώστε να παίρνουμε αποφάσεις που θα φέρουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση σε σχέση με το χρόνο που επενδύουμε.

Οι 5 Επιλογές

Επιλογή 1: Δράσε για το Σημαντικό, μην Αντιδράς στο Επείγον

Διαχωρίστε τις πραγματικά σημαντικές προτεραιότητες από τους αντιπερισπασμούς, ώστε να συμβάλλετε ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων.

 

Επιλογή 2: Στόχευσε στο Εξαιρετικό, μην Επαναπαύεσαι στο Συνηθισμένο

Επαναπροσδιορίστε τους ρόλους σας σε σχέση τα ασύγκριτα αποτελέσματα για να πετύχετε τους σημαντικούς στόχους που έχουν προτεραιότητα.

 

Επιλογή 3: Προτεραιοποίησε τις Μεγάλες Πέτρες, μην Ασχολείσαι με τα Χαλίκια

Ανακτήστε τον έλεγχο της δουλειάς και της ζωής σας, μέσα από ένα σύστημα προγραμματισμού και υλοποίησης που παράγει ασύγκριτα αποτελέσματα.

 

Επιλογή 4: Διαχειρίσου την Τεχνολογία, μην την Αφήνεις να σε Εξουσιάζει

Εκμεταλλευτείτε βέλτιστα την τεχνολογία και εμποδίστε τους αντιπερισπασμούς, προσαρμόζοντας τις πλατφορμες καθημερινής διαχείρισης, όπως Microsoft Outlook, Lotus Notes, Google, που ενισχύουν την παραγωγικότητα.

 

Επιλογή 5: Αναζωπύρωσε τη Φλόγα, μην Εξαντλείσαι

Εκμεταλλευτείτε ευρήματα των νευροεπιστημών για να ανανεώνετε διαρκώς την πνευματική και φυσική σας ενέργεια.


“Κανείς δεν καταλαβαίνει καλύτερα τη διαχείριση χρόνου και την παραγωγικότητα από τους ερευνητές και σύμβουλους της FranklinCovey. Οι 5 Επιλογές παρέχουν νέες, συναρπαστικές, αλλά κυρίως πρακτικές ιδέες, που βοηθούν να διαχειριστούμε τον υπερβολικό φόρτο εργασίας και να αντιληφθούμε ποιες είναι πραγαμτικά οι δυνατότητές μας εντός και εκτός δουλειάς.”
Dr. Heidi Grant Halvorson, Ph.D., Associate Director, The NeuroLeadership Institute
ΒΡΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ