Οι 5 Επιλογές για Ασύγκριτη Παραγωγικότητα

Αυξήστε μετρήσιμα την παραγωγικότητα των ανθρώπων, των ομάδων και των οργανισμών.

Το θέμα δεν είναι να τα κάνουμε όλα, αλλά να κάνουμε τα σωστά πράγματα χωρίς να εξαντλούμαστε. Οι 5 Επιλογές για την Ασύγκριτη Παραγωγικότητα συνδυάζουν διαχρονικές αρχές με τις σύγχρονες έρευνες της νευροεπιστήμης για να βοηθήσουν στην καλύτερη διαχείριση των αποφάσεων, της προσοχής και της ενέργειας.

Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να κάνουν πιο στοχευμένες επιλογές, που έχουν μεγάλο αντίκτυπο, πάνω σε τι επενδύουν τον πολύτιμο χρόνο, την προσοχή και την ενέργειά τους.

Η διαχείριση του χρόνου από μόνη της δεν είναι αρκετή. Απαιτείται διαχείριση αποφάσεων, διαχείριση προσοχής και διαχείριση ενέργειας για να επιτευχθεί ασύγκριτη παραγωγικότητα.

Οι 5 Επιλογές για την Ασύγκριτη Παραγωγικότητα: Θαμμένος Ζωντανός

1
Δράσε για το Σημαντικό, Μην Αντιδράς στο Επείγον

Διαχωρίστε το σημαντικό από το επείγον και αναπτύξτε την ικανότητα να παραμένετε συγκεντρωμένοι εν μέσω έντονων περισπασμών.

2
Στόχευσε στο Εξαιρετικό, Μην Επαναπαύεσαι στο Συνηθισμένο

Στηρίξτε τη λήψη αποφάσεων σε ένα πλαίσιο που αναδεικνύει τι σημαίνει επιτυχία για τους πιο σημαντικούς σας ρόλους.

3
Προτεραιοποίησε τις Μεγάλες Πέτρες, Μην Ασχολείσαι με τα Χαλίκια

Χρησιμοποιήστε συμβουλές και εργαλεία για να προγραμματίζετε τις προτεραιότητές σας, αντί να ιεραρχείτε ό,τι είναι στο πρόγραμμά σας. Φέρτε εις πέρας άρτια τα πιο σημαντικά πράγματα.

4
Διαχειρίσου την Τεχνολογία, Μην την Αφήνεις να σε Εξουσιάζει

Κάντε την τεχνολογία να δουλεύει για εσάς και όχι εναντίον σας. Μετατρέψτε την σε μία μηχανή παραγωγικότητας.

5
Αναζωπύρωσε τη Φλόγα, Μην Εξαντλείσαι

Αυξήστε την ενέργειά σας για να σκέφτεστε καθαρά, να παίρνετε σωστές αποφάσεις και να αισθάνεστε πιο επιτυχημένοι στο τέλος κάθε ημέρας.

Διαχειριστείτε τις Αποφάσεις, την Προσοχή και την Ενέργειά σας

Πάρα Πολλές Αποφάσεις

Η υπερπληροφόρηση σαμποτάρει την παραγωγικότητά μας.

Παλιά παίρνουμε λίγες αποφάσεις υψηλής αξίας κάθε μέρα, αλλά με τις απεριόριστες πληροφορίες και την άμεση επικοινωνία, είμαστε σήμερα αναγκασμένοι να παίρνουμε αποφάσεις όλη την ημέρα. Δεν σταματάμε για να εξετάζουμε την αξία των αποφάσεων, απλώς αντιδρούμε. Οι πιο σημαντικές αποφάσεις μας προσπερνούν.

Η Προσοχή Δέχεται Επίθεση

Ο μέσος εργαζόμενος σε ένα γραφείο έχει μόνο τρία λεπτά εργασίας χωρίς να αποσπαστεί η προσοχή του. Ο εγκέφαλός μας είναι εθισμένος στην απόσπαση προσοχής και η ικανότητα σκέψης παραγράφεται από την ανάγκη για αντίδραση. Έχουμε περάσει από την εποχή της σωματικής εργασίας στην εποχή της πνευματικής εργασία. Τώρα, ακριβώς τη στιγμή που χρειαζόμαστε το μυαλό μας περισσότερο από ποτέ, η ικανότητά μας να σκεφτόμαστε δέχεται επίθεση.

Κρίση Ενέργειας

Η πίεση να παίρνουμε σωστές αποφάσεις, ενώ η προσοχή μας δέχεται επίθεση είναι εξαντλητική. Ερχόμαστε στη δουλειά εξαντλημένοι και απαθείς. Δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, παρότι το θέλουμε.

Δωρεάν Οδηγός

How to Manage Your Time: 7 Tips for Doing What Matters Most

Hard-working professionals should be spending more time on their long-term goals. We can help.

Register for an Event

Achieve Your Highest Priorities in Today’s World Webcast

Invest your time, attention, and energy on your highest priorities.

Πως να Φέρετε το Περιεχόμενο της FranklinCovey στον Οργανισμό σας

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνεται στο FranklσinCovey All Access Pass®. Αυτή η συνδρομητική υπηρεσία παρέχει στον οργανισμό σας απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό που προσφέρουμε, όποτε το χρειάζεστε και όπου κι αν βρίσκεστε.

Live-Online

Δυναμική εκπαίδευση και ανάπτυξη, που διατίθεται διαδικτυακά από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Ζωντανά σε Αίθουσα

Expert education and development delivered face-to-face.

On Demand

Περιεχόμενο που διατίθεται στους ανθρώπους σας όπου κι αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή.

Ιστορίες των Πελατών μας

PepsiCo Food

Ανάπτυξη Ηγετών με Ενσυναίσθηση σε Όλο τον Οργανισμό

Η PepsiCo Foods North America ήθελε να προσφέρει στα στελέχη μία εκπαίδευση για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, όπου το περιεχόμενο θα προσφέρεται σταδιακά μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Επιλέγοντας περιεχόμενο από το All Access Pass® της FranklinCovey, ξεκίνησε το πρόγραμμα CORE Leadership με στόχο οι ηγέτες να αναπτύξουν ενσυναίσθηση σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού.

Vibe Group

Εκπαίδευση και Ανάπτυξη σε Ευρεία Κλίμακα

Η Vibe Group είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία συμβούλων με εξειδικευμένο προσωπικό στον κλάδο της πληροφορικής. Ενώ ξεκίνησε με τους δύο ιδρυτές το 2011, αναπτύχθηκε γρήγορα και σήμερα απασχολεί 300+ εργαζομένους και 1.000 εξωτερικούς συνεργάτες. Δείτε πως συνεργάστηκαν με τη FranklinCovey για να αναβαθμίσουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανάπτυξής της εταιρείας, ώστε να υποστηριχθεί αυτή η ταχεία ανάπτυξη.

SM Energy

Ανάπτυξη Κουλτούρας Προσωπικής Ηγεσίας για τη Διατήρηση Ταλέντων

Η SM Energy επικεντρώνεται στην ενίσχυση της δέσμευσης και τη διατήρηση των ταλέντων μέσω της δημιουργίας μιας κουλτούρας προσωπικής ηγεσίας. Με τη βοήθεια του All Access Pass® της FranklinCovey, οι ηγέτες μιλούν μια νέα γλώσσα, καλλιεργούν σχέσεις συνεργασίας και συζητούν πως να επιτυγχάνουν τους στόχους τους πιο αποτελεσματικά.

Παγκόσμια στελέχωση & πρόσληψη προσωπικού

Ανάπτυξη Κουλτούρας για Παγκόσμια Ανάπτυξη

Μια πολυεθνική εταιρεία στελέχωσης και πρόσληψης προσωπικού επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός πλαισίου για την ενίσχυση της κουλτούρας της. Με τη βοήθεια του προγράμματος της FranklinCovey ‘Οι 4 Ουσιαστικοί Ρόλοι της Ηγεσίας’, εργαζόμενοι από όλο τον κόσμο μαθαίνουν μια κοινή γλώσσα, βρίσκουν κοινά σημεία, γνωρίζονται και κατανοούν ο ένας τον άλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)