Ηγεσία με την Ταχύτητα της Εμπιστοσύνης

Οι κουλτούρες που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη μπορούν να ευδοκιμήσουν μόνο με ειλικρίνεια.

Η εμπιστοσύνη δεν είναι ένα στοιχείο που είτε έχουμε είτε όχι – είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται. Οι ομάδες και οι οργανισμοί που λειτουργούν με υψηλή εμπιστοσύνη υπερτερούν σημαντικά εκείνων που δεν καλλιεργούν την εμπιστοσύνη στον πυρήνα της κουλτούρας τους.

Η ανάπτυξη εμπιστοσύνης βοηθά τα μέλη της ομάδας να ενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν. Συνεργάζονται αποτελεσματικότερα, λειτουργούν ταχύτερα και επιτυγχάνουν βιώσιμα αποτελέσματα.

Γνωρίστε το πρόγραμμα Ηγεσία με την Ταχύτητα της Εμπιστοσύνης

Η εμπιστοσύνη έρχεται μέσα από την εξάσκηση.

Τα σύνθετα οργανωτικά προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν με μια υπογραφή, μια εντολή της ηγεσίας, ένα πρόγραμμα κατάρτισης, μια αναδιάρθρωση ή την αλλαγή ενός συστήματος. Όλα αυτά μπορεί να είναι βοηθητικά, αλλά κάθε μεγαλεπήβολη στρατηγική καταλήγει τελικά στην πραγματική εργασία που γίνεται από ανθρώπους.

Τα Οικονομικά της Εμπιστοσύνης

Η εμπιστοσύνη επηρεάζει πάντα δύο αποτελέσματα: την ταχύτητα και το κόστος. Όταν μειώνεται η εμπιστοσύνη, μειώνεται η ταχύτητα και αυξάνεται το κόστος. Όταν η εμπιστοσύνη αυξάνεται, η ταχύτητα αυξάνεται και το κόστος μειώνεται. Ο σοβαρός πρακτικός αντίκτυπος των οικονομικών της εμπιστοσύνης είναι ότι πληρώνουμε έναν κρυφό ‘φόρο’ εξαιτίας της έλλειψης εμπιστοσύνης.

Ένας οργανισμός μπορεί να έχει εξαιρετική στρατηγική και ισχυρή ικανότητα υλοποίησης, αλλά το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να ‘τορπιλιστεί’ από έναν ‘φόρο’ χαμηλής εμπιστοσύνης ή να πολλαπλασιαστεί από ένα ‘μέρισμα’ υψηλής εμπιστοσύνης. Αυτό δημιουργεί ένα ισχυρό επιχειρηματικό ζήτημα γύρω από την εμπιστοσύνη, εξασφαλίζοντας ότι δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που ‘καλό είναι να υπάρχει’.

Πως Λειτουργεί η Εμπιστοσύνη

Η εμπιστοσύνη είναι συνάρτηση δύο πραγμάτων: του χαρακτήρα και της ικανότητας ενός ανθρώπου. Ο χαρακτήρας περιλαμβάνει την ακεραιότητα, τα κίνητρα και την πρόθεση κατά την αλληλεπίδραση με τους άλλους. Η ικανότητα περιλαμβάνει τις δυνατότητες, τις δεξιότητες, τα αποτελέσματα που έχει πετύχει κανείς στο παρελθόν.

Καθώς η κοινωνία μας εστιάζει όλο και περισσότερο σε θέματα ηθικής, το κομμάτι του χαρακτήρα που επηρεάζει τα επίπεδα εμπιστοσύνης γίνεται το ‘εισιτήριο’ στη νέα παγκόσμια οικονομία. Ωστόσο, η ικανότητα, που κάνει τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν, συχνά παραμελείται σε σχέση με την εμπιστοσύνης, είναι εξίσου σημαντική.

Πληροφορίες Σχετικά με το Πρόγραμμα

Η Ταχύτητα της Εμπιστοσύνης επηρεάζει σημαντικά τα επιχειρηματικά αποτελέσματα, αλλάζοντας την απόδοση των ατόμων και των ομάδων. Δεν πρόκειται για μια ξεχωριστή πρωτοβουλία, αλλά αφορά τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα και οι ομάδες εργάζονται. Η δημιουργία μιας κουλτούρας υψηλής εμπιστοσύνης και δέσμευσης είναι το απόλυτο, μακροπρόθεσμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Το Σετ του Εκπαιδευτικού Υλικού για το πρόγραμμα Ηγεσία με την Ταχύτητα της Εμπιστοσύνης περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Οδηγό Συμμετεχόντων
  • Κάρτες Εφαρμογής της Ταχύτητας της Εμπιστοσύνης
  • Οδηγό Εβδομαδιαίων Συναντήσεων για την Ανάπτυξη Εμπιστοσύνης
  • Εφαρμογή Speed of Trust Digital Coach
  • Αξιολόγηση tQ (360°)

Δωρεάν Οδηγός

7 Ways to Build Trust Between You and Your Team

A toolkit for leaders at all levels.

Register for an Event

Leading at the Speed of Trust Webcast

Join #1 bestselling author Stephen M. R. Covey and learn more about the principles to intentionally build trust.

Πως να Φέρετε το Περιεχόμενο της FranklinCovey στον Οργανισμό σας

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνεται στο FranklσinCovey All Access Pass®. Αυτή η συνδρομητική υπηρεσία παρέχει στον οργανισμό σας απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό που προσφέρουμε, όποτε το χρειάζεστε και όπου κι αν βρίσκεστε.

Live-Online

Δυναμική εκπαίδευση και ανάπτυξη, που διατίθεται διαδικτυακά από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Ζωντανά σε Αίθουσα

Expert education and development delivered face-to-face.

On Demand

Περιεχόμενο που διατίθεται στους ανθρώπους σας όπου κι αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή.

Ιστορίες των Πελατών μας

Frito-Lay

Αναπτύσσουμε την Εμπιστοσύνη για να Ξεπεράσουμε τις Προσδοκίες

Instead of falling victim to a financial disaster, Frito-Lay exceeded expectations. Economic recession, inflation, and unpredictable weather conditions caused massive price increases in Frito-Lay’s supply chain. They had to move quickly to change their business model. The Speed of Trust® had prepared them with a new perspective and skill set to manage through these unpredictable times.

Η Πόλη του Provo

Μετασχηματισμός της Κουλτούρας Μέσω της Εμπιστοσύνης

The City of Provo was experiencing tremendous growth and an influx in business and investments. See how they transform their culture and keep the positive momentum going with The Speed of Trust®.

Client Spotlight – Automotive Industry

Φτάνοντας Γρηγορότερα στην Αριστεία

Ένας οργανισμός από τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας που ήδη σημειώνει υψηλή απόδοση, επιθυμεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες των ανθρώπων του. Ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει ότι, με τη βοήθεια του All Access Pass® της FranklinCovey, η ομάδα είναι αφοσιωμένη στην αριστεία και προετοιμασμένη για ένα μέλλον εντεινόμενου ανταγωνισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)