Οι 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης

Μια απλή, επαναλαμβανόμενη φόρμουλα για να υλοποιείτε τις πιο σημαντικές προτεραιότητες

Κάθε χρόνο, οι οργανισμοί δαπανούν πάνω από 30 δισεκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία στρατηγικής – και πάνω από το 80% των στρατηγικών αυτών αποτυγχάνουν. Η μεθοδολογία της FranklinCovey Οι 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης παρέχει το πλαίσιο για τους οργανισμούς που επιδιώκουν να αυξήσουν τη στρατηγική υλοποίηση, δημιουργώντας μια κουλτούρα υψηλής απόδοσης.

Τι είναι Οι 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης εν συντομία

1
Προδιαγραφή 1: Επικεντρωθείτε στα Εξαιρετικά Σημαντικά

Αυτή είναι η προδιαγραφή της επικέντρωσης. Η εξαιρετική υλοποίηση ξεκινά με το να περιορίσουμε τα σημεία επικέντρωσης – να προσδιορίσουμε με σαφήνεια τι πρέπει να γίνει. Διαφορετικά, ό,τι άλλο και να πετύχουμε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

2
Προδιαγραφή 2: Επηρεάστε Τους Καθοδηγητικούς Δείκτες

Αυτή είναι η προδιαγραφή της μόχλευσης. Το 80% των αποτελεσμάτων θα προέλθει από το 20% της δραστηριότητας. Η Προδιαγραφή 2 βασίζεται στην αρχή ότι όλες οι δράσεις δεν είναι ίσες. Εντοπίστε και ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που προκαλούν τη μεγαλύτερη μόχλευση.

3
Προδιαγραφή 3: Τηρήστε έναν Παρακινητικό Πίνακα Αποτελεσμάτων

Αυτή είναι η προδιαγραφή της δέσμευσης. Οι άνθρωποι και οι ομάδες παίζουν διαφορετικά όταν κρατούν σκορ, και ένας σωστός πίνακας αποτελεσμάτων παρακινεί τους παίκτες να κερδίσουν.

4
Προδιαγραφή 4: Αναπτύξτε Περιβάλλον Υπευθυνότητας

Αυτή είναι η προδιαγραφή της υπευθυνότητας. Κάθε ομάδα συμμετέχει σε μια απλή εβδομαδιαία διαδικασία που αναδεικνύει τις επιτυχίες, αναλύει τις αποτυχίες και διορθώνει την πορεία της, όπου απαιτείται, δημιουργώντας το απόλυτο σύστημα διαχείρισης της απόδοσης.

Δωρεάν Οδηγός

Impact Your Organization’s Results: Turn Average Employees Into High Performers

Moving your middle will have dramatic results on your organization’s overall performance. Make this shift in your organization.

Register for an Event

Execute Your Must-Win Strategies

Join Chris McChesney, lead author of the bestselling book in the world on strategy execution for this 60-minute webcast.

Εφαρμόστε τις 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης στον Οργανισμό
Εφαρμογή του Συστήματος 4DX®

Πάνω από 4.000 συνεργασίες με πελάτες και αποδεδειγμένο ιστορικό αποτελεσμάτων από αξιόλογες περιπτώσεις σε κάθε κλάδο. Δείτε πως μπορείτε να εισαγάγετε το σύστημα 4DX στον οργανισμό σας.

Ευθυγράμμιση Στρατηγικής

Ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια στην επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε κάθε οργανισμό είναι η χρόνια έλλειψη συνέπειας. Μάθετε πως μπορείτε να συνεργαστείτε με την FranklinCovey για να εστιάσετε στην οργανωτική σας στρατηγική.

Λογισμικό 4DX και Εργαλεία Βασισμένα σε Εφαρμογές

Οι πελάτες χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα 4DX® OS για την παρακολούθηση των δεσμεύσεων και των εβδομαδιαίων συναντήσεων υπευθυνότητας, ώστε να διασφαλίσουν πως βρίσκονται στο σωστό δρόμο για την επίτευξη πρωτοποριακών αποτελεσμάτων.

4DX Δείκτες και Σύστημα Μέτρησης

Πως να μετράτε την ενέργεια και τη δέσμευση του οργανισμού σε σχέση με τον κύριο στρατηγικό στόχο και πως προχωρούν οι ομάδες σε σχέση με τα πρωτοποριακά αποτέλεσμα.

Coaching πάνω στην Υλοποίηση

Η FranklinCovey προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες coaching για να βοηθήσει τον οργανισμό σας να υλοποιήσει τις πιο σημαντικές στρατηγικές.

Ομιλίες

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πάνω στις 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης καλύπτουν ευρεία γκάμα θεμάτων, από την υλοποίηση των οργανωτικών σας στόχων έως την οργανωτική αλλαγή, τον μετασχηματισμό των πωλήσεων και πολλά άλλα. Κάντε κράτηση για τη διοργάνωση μίας εξατομικευμένης ομιλίας.

Ιστορίες των Πελατών μας

Whirlpool

Αύξηση της Απόδοσης των Πωλήσεων σε Ευρεία Κλίμακα

Η Whirlpool αναζητούσε μια αποδεδειγμένα αποτελεσματική διαδικασία για να αυξήσει την παραγωγικότητα των στελεχών του τμήματος πωλήσεων. Δείτε πως Οι 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης τους βοήθησαν να εστιάσουν στις πωλήσεις και σε στοχευμένες δράσεις, πετυχαίνοντας $5,7εκατ. μόνο μέσα στις πρώτες 90 ημέρες.

Alamo Colleges

Ενθάρρυνση των Μαθητών να Παραμείνουν Στοχοπροσηλωμένοι

Τα Κολέγια Alamo ήταν επικεντρωμένα στο να διατηρήσουν τις εγγραφές των φοιτητών στο κολέγιο και να παραμείνουν αφοσιωμένοι στην εκπαιδευτική τους πορεία. Δείτε πως πέτυχαν αύξηση 17% στον αριθμό των πτυχίων και πιστοποιητικών που απέκτησαν οι φοιτητές μέσα σε μόλις 8 μήνες, ξεπερνώντας σημαντικά τον αρχικό τους στόχο.

Ιατρικό Κέντρο Dekalb

Βελτίωση του Δείκτη Ικανοποίησης των Ασθενών

Το Ιατρικό Κέντρο Dekalb χρησιμοποίησε τις 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης για να επιτύχει πρωτοποριακά αποτελέσματα στο δείκτη ικανοποίησης των ασθενών. Δείτε πως κατάφεραν να περάσουν από την 3η εκατοστιαία θέση της χώρας στην 99η.

Marriott

Επιτυγχάνοντας τα Υψηλότερα Αποτελέσματα Όλων των Εποχών

Λίγοι κλάδοι πλήττονται τόσο σφοδρά όσο αυτός των ξενοδοχείων σε τόσο ασταθείς καιρούς. Δείτε πως το ανθρώπινο δυναμικό της αλυσίδας Marriott εστιάζει και επηρεάζει τους πιο σημαντικούς δείκτες μέτρησης, ακόμη και όταν υπάρχει έντονη αβεβαιότητα στο περιβάλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)