Δημιουργήστε ένα Περιβάλλον Εργασίας όπου οι Καλές Ιδέες Ευδοκιμούν

Επενδύστε σε μια κουλτούρα όπου οι άνθρωποι κατακτούν νέες συνήθειες αποτελεσματικότητας, εμπιστοσύνης και συμπερίληψης – και αναδεικνύουν περισσότερο τις καλύτερες προσπάθειες και ιδέες του καθενός.

Δωρεάν Οδηγός

6 Ways to Help Your Organization Be More Inclusive

Explore your role in making progress toward inclusivity, and new strategies to help you make an impact.

Δωρεάν Webcast

Change: How to Turn Uncertainty Into Opportunity

Learn how to manage reactions to change, proactively prepare for it, and get more effective results from your team.

Η Προσέγγισή μας

Η FranklinCovey είναι ο πιο αξιόπιστος οργανισμός παγκοσμίως όσον αφορά την παροχή λύσεων που υποστηρίζουν τους οργανισμούς να διαμορφώσουν κουλτούρα νίκης.

Η μοναδική προσέγγιση που ακολουθούμε συνδυάζει δυναμικό περιεχόμενο που βασίζεται σε έρευνα και ανάπτυξη δεκαετιών, εξειδικευμένους συμβούλους και εκπαιδευτές και καινοτόμο τεχνολογία που υποστηρίζει και ενισχύει τη διαρκή αλλαγή συμπεριφοράς.

Συνεργαστείτε με την FranklinCovey για να Διαμορφώσετε την Κουλτούρα

Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον υψηλής εμπιστοσύνης και χωρίς αποκλεισμούς, όπου οι άνθρωποι μπορούν να εμφανίζονται αυθεντικά και να κάνουν την καλύτερη δυνατή δουλειά.

Οι λύσεις που προσφέρουμε βοηθούν τα ηγετικά στελέχη και τις ομάδες τους να υιοθετήσουν συνήθειες που αναπτύσσουν την αποτελεσματικότητα, την εμπιστοσύνη και τη συμπερίληψη, οδηγώντας σε υψηλότερα επίπεδα δέσμευσης, περισσότερη καινοτομία και καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω.

Πετυχαίνοντας Ισορροπία μεταξύ Επαγγελματικής και Προσωπικής Ζωής

 • 01 Live Online
  Οι 5 Επιλογές για Ασύγκριτη Παραγωγικότητα

  Οι 5 Επιλογές για Ασύγκριτη Παραγωγικότητα δεν έχουν σαν στόχο να σε βοηθήσουν να τα κάνεις όλα. Αλλά να κάνεις τα σωστά πράγματα χωρίς να εξαντλείσαι.

  Διάρκεια: 1-2 ημέρες

 • 02 InSights
  Θαμμένος Ζωντανός

  Οι μικροί περισπασμοί μπορούν να παρομοιαστούν με ένα τεράστιο όγκο “χαλικιών”, που μας εμποδίζουν να πετύχουμε τους σημαντικούς στόχους. Η διάκριση των χαλικιών που έχουμε στη ζωή μας είναι το πρώτο βήμα για να μπορέσουμε να τα απομακρύνουμε.

  Διάρκεια: 5 λεπτά

 • 03 Αξιολόγηση
  Πόσο Καλά Διαχειρίζεστε την Ευεξία στο Χώρο Εργασίας;

  Χρησιμοποιήστε αυτή την πηγή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε παραγωγικά την πίεση και να ξεπεράσετε το άγχος μέσω της προσωπικής ανανέωσης.

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 04 Excelerators
  Συνήθεια 7: Ακόνισε το Πριόνι

  ‘Ακονίζω το Πριόνι’ σημαίνει συντηρώ και βελτιώνω το σπουδαιότερο πόρο που έχω στη διάθεσή μου – τον ίδιο μου τον εαυτό. Σημαίνει να έχω ένα ισορροπημένο πρόγραμμα προσωπικής ανανέωσης στους τέσσερις τομείς της ζωής.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

 • 05 Microlearning
  Ορίστε και Επικοινωνήστε ένα Όριο Μεταξύ Εργασίας και Προσωπικής Ζωής Αυτή την Εβδομάδα

  Μπορεί να είναι ευκολότερο απ’ ό,τι νομίζετε να λειτουργείτε με ένα σταθερό ρυθμό χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα της εργασίας σας.

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 06 InSights
  Βελτιώσου: Φτιάξε το Δικό σου Καιρό

  Μπορεί να είναι ευκολότερο απ’ ό,τι νομίζετε να λειτουργείτε με ένα σταθερό ρυθμό χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα της εργασίας σας.

  Διάρκεια: 10 λεπτά

Ιστορίες των Πελατών μας

PepsiCo Food

Ανάπτυξη Ηγετών με Ενσυναίσθηση σε Όλο τον Οργανισμό

Η PepsiCo Foods North America ήθελε να προσφέρει στα στελέχη μία εκπαίδευση για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, όπου το περιεχόμενο θα προσφέρεται σταδιακά μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Επιλέγοντας περιεχόμενο από το All Access Pass® της FranklinCovey, ξεκίνησε το πρόγραμμα CORE Leadership με στόχο οι ηγέτες να αναπτύξουν ενσυναίσθηση σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού.

Παγκόσμια στελέχωση & πρόσληψη προσωπικού

Ανάπτυξη Κουλτούρας για Παγκόσμια Ανάπτυξη

Μια πολυεθνική εταιρεία στελέχωσης και πρόσληψης προσωπικού επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός πλαισίου για την ενίσχυση της κουλτούρας της. Με τη βοήθεια του προγράμματος της FranklinCovey ‘Οι 4 Ουσιαστικοί Ρόλοι της Ηγεσίας’, εργαζόμενοι από όλο τον κόσμο μαθαίνουν μια κοινή γλώσσα, βρίσκουν κοινά σημεία, γνωρίζονται και κατανοούν ο ένας τον άλλον.

UnitedHealth Group

Ανάπτυξη Νέων Ηγετών σε έναν Οργανισμό με Παγκόσμια Ποικιλομορφία

Ο Walter Baumann, που διαχειρίζεται το πρόγραμμα Emerging Leaders για τον όμιλο UnitedHealth Group, μοιράζεται την εμπειρία του από τη χρήση του All Access Pass® της FranklinCovey, που ως στόχο είχε την ανάπτυξη όλων των συνεργατών και των προϊσταμένων πρώτης γραμμής σε παγκόσμια κλίμακα. Δείτε πως χρησιμοποίησε τις λύσεις για να αναπτύξει ηγετικές δεξιότητες, να ξεπεράσει τις πολιτισμικές διαφορές και να ανεβάσει το δείκτη ικανοποίησης.

Mississippi Power

Ανάπτυξη Κουλτούρας Ηγεσίας και Αποτελεσματικότητας

Η Mississippi Power έπρεπε να προετοιμαστεί για μια αλλαγή, περνώντας στον χώρο της χονδρικής. Η απορρύθμιση του κλάδου τους προκαλούσε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εξυπηρέτησαν τους πελάτες τους. Δείτε πως ενσωμάτωσαν τις 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων για να αναπτύξουν μια κουλτούρα ηγεσίας και αποτελεσματικότητας σε ολόκληρο τον οργανισμό.

FranklinCovey All Access Pass®

Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της FranklinCovey, όπου και αν βρίσκεστε, όποτε το χρειάζεστε – συν εξειδικευμένοι σύμβουλοι και τεχνολογία που υποστηρίζει την αλλαγή συμπεριφοράς που αντέχει στο χρόνο.

Μάθετε Περισσότερα
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)