Helping Clients Succeed: Πρόκριση Ευκαιριών

Πόσο κατάλληλες είναι οι ευκαιρίες που βρίσκονται στο κανάλι δυνητικών πελατών;

Η εμπειρία που έχουμε αποκομίσει μέσα από συνεργασίες με περισσότερους από 35.000 επαγγελματίες πωλητές -σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές εταιρείες- από όλο τον κόσμο, ανέδειξε τρεις προβλέψιμες συμπεριφορές που προβάλλουν οι περισσότεροι πωλητές:

  • Πρώτον, είναι η απροθυμία τους να σταματήσουν να επιδιώκουν ακατάλληλες περιπτώσεις, επειδή φοβούνται ότι δεν θα πιάσουν τον στόχο τους.
  • Επόμενη είναι η προφανής βιασύνη τους να κλείσουν τη συμφωνία χωρίς να αφιερώνουν χρόνο ώστε να κατανοήσουν πραγματικά τις ανάγκες του πελάτη τους.
  • Τέλος, η τρίτη συμπεριφορά είναι η αδυναμία του πωλητή να χειριστεί αποτελεσματικά τις αντιρρήσεις και τα πισωγυρίσματα του πελάτη.

 

Ως αποτελέσματα, συχνά, επενδύεται πάρα πολύς χρόνος σε λάθος ανθρώπους και ευκαιρίες, ενώ αφιερώνεται ελάχιστος χρόνος στις κατάλληλες ευκαιρίες και χάνονται κεφάλαια, καθώς οι πωλητές δεν καταφέρνουν να αναδείξουν τα επιχειρηματικά ζητήματα που πραγματικά θέλουν να ικανοποιήσουν οι πελάτες τους.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές μπορούν να αντικατασταθούν με νέες και αποτελεσματικές συμπεριφορές.

Μέσα από το πρόγραμμα της FranklinCovey Helping Clients Succeed: Πρόκριση Ευκαιριών, οι επαγγελματίες των πωλήσεων μαθαίνουν πως να διευρύνουν το αποτύπωμα τους πετυχαίνοντας μεγαλύτερες και πιο στρατηγικές ευκαιρίες, ενώ εστιάζουν στις κατάλληλες συμφωνίες και αναπτύσσουν τη νοοτροπία και τις δεξιότητες των ανθρώπων με την κορυφαία απόδοση.

Τα αποτελέσματα είναι χαμηλότερο κόστος πωλήσεων, μεγαλύτερες συμφωνίες, αυξημένα ποσοστά επιτυχίας και ευχαριστημένοι πελάτες!

Επισκόπηση του προγράμματος Πρόκριση Ευκαιριών από τον Craig Christensen.

Πληροφορίες Σχετικά με το Πρόγραμμα

Τι κάνει τη διαφορά;

Στη συνάντηση εργασίας Sales Leader Base Camp, η FranklinCovey υποστηρίζει τους ηγέτες των πωλήσεων να είναι πιο επιτυχημένοι και να αντλούν μεγαλύτερη προσωπική και επαγγελματική ικανοποίηση, εστιάζοντας στα παρακάτω:

  • Να εντοπίσουν τις δυνατότητες που έχει η ομάδα τους να πετύχει καινοτόμα αποτελέσματα.
  • Να καθοδηγήσουν την ομάδα να πετύχει αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας το μοντέλο R.O.W.®, μια αποδεδειγμένη μεθοδολογία βελτίωσης της απόδοσης.
  • Να επικεντρωθούν στα σημαντικά, ακολουθώντας ένα απλό και αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης χρόνου.

Η FranklinCovey αναθέτει σε ένα έμπειρο στέλεχος να αναλάβει την καθοδήγηση κάθε ηγέτη των πωλήσεων – εμείς καθοδηγούμε τον καθοδηγητή. Οι οδηγοί συμμετεχόντων βοηθούν τους ηγέτες να εφαρμόσουν αποδεδειγμένες διαδικασίες στις ομάδες τους και να αναβαθμίσουν και να προβάλλουν τις δικές τους δεξιότητες πωλήσεων. Αυτό αξιοποιεί σε μεγάλο βαθμό και επιταχύνει την απόδοση ολόκληρης της ομάδας πωλήσεων.

Μεταβείτε από τη μάθηση στην απόδοση.

 

  • Για 12 εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι ηγέτες των πωλήσεων λαμβάνουν εβδομαδιαία το Leader Insights, το οποίο περιέχει πληροφορίες και βέλτιστες πρακτικές που τους υποστηρίζουν καθώς καθοδηγούν τις ομάδες τους να πετύχουν αποτελέσματα.
  • Μετά την εκπαίδευση, πραγματοποιούνται συνεδρίες προώθησης των ευκαιριών με τη χρήση ενός οδηγού πωλήσεων της FranklinCovey, οι οποίες επιταχύνουν την πρόοδο των συμφωνιών και ενισχύουν την τεχνογνωσία των ηγετών των πωλήσεων στην καθοδήγηση συμφωνιών.
  • Οι ηγέτες πωλήσεων, των οποίων οι ομάδες έχουν συμμετάσχει στην εκπαίδευση πωλήσεων Helping Clients Succeed® της FranklinCovey, καθοδηγούν την ομάδα με το Playbook 12-βδομάδων για να υποστηρίξουν και να διατηρήσουν τις νέες γνώσεις.

 

Ξεκινήστε σήμερα!

Πετύχετε ακόμα μεγαλύτερη μετρήσιμη ανάπτυξη, μαθαίνοντας να εντοπίζετε τις δυνατότητες που έχει η ομάδα σας και καθοδηγώντας την να πετύχει αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας φέρουμε σε επαφή με έναν σύμβουλο που εξειδικεύεται στην Απόδοση των Πωλήσεων, ο οποίος θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε αν η λύση Sales Leadership Base Camp της FranklinCovey θα μπορούσε να φέρει αποτέλεσμα στη δική σας περίπτωση.

Free Tool

Εργαλείο καθορισμού προτεραιοτήτων πωλήσεων

Επικεντρώστε τις προσπάθειές σας στις συνδέσεις με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να καταλήξουν σε κλειστές επιχειρήσεις.

Register for an Event

Helping Clients Succeed—On Demand Webcast

Learn how helping clients succeed can enable your organization to fill pipeline, qualify opportunities, and close more sales.

Πως να Φέρετε το Περιεχόμενο της FranklinCovey στον Οργανισμό σας

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνεται στο FranklσinCovey All Access Pass®. Αυτή η συνδρομητική υπηρεσία παρέχει στον οργανισμό σας απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό που προσφέρουμε, όποτε το χρειάζεστε και όπου κι αν βρίσκεστε.

Live-Online

Δυναμική εκπαίδευση και ανάπτυξη, που διατίθεται διαδικτυακά από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Ζωντανά σε Αίθουσα

Εκπαίδευση και ανάπτυξη εμπειρογνωμόνων πρόσωπο με πρόσωπο.

On Demand

Περιεχόμενο που διατίθεται στους ανθρώπους σας όπου κι αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)