Μη Συνειδητή Προκατάληψη: Κατανοήστε τις Προκαταλήψεις για να Αναδείξετε τις Δυνατότητες

Η αντιμετώπιση των μη συνειδητών προκαταλήψεων επιτρέπει στους ανθρώπους να αναπτυχθούν.

Καθημερινά, οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με αμέτρητες πληροφορίες, ενώ λαμβάνουν πολλών ειδών αποφάσεων, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε στρατηγικό επίπεδο. Καθώς έρχονται αντιμέτωποι με όλο και περισσότερες πληροφορίες και πρέπει να ενεργούν γρήγορα, λαμβάνοντας υπόψη διαφορετικές οπτικές, οι ηγέτες και τα μέλη της ομάδας βασίζονται σε προκατειλημμένες σκέψεις που ονομάζονται μη συνειδητή προκατάληψη.

Οι μη συνειδητές προκαταλήψεις είναι ο τρόπος με τον οποίο ο εγκέφαλός μας αντισταθμίζει την υπερφόρτωση, η οποία μπορεί να αναστείλει την απόδοση και να οδηγήσει σε κακή λήψη αποφάσεων. Βοηθώντας τους ηγέτες και τα μέλη της ομάδας να αντιμετωπίσουν τις προκαταλήψεις θα τους δώσετε την ευκαιρία να αναπτυχθούν, αυξάνοντας την απόδοση σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Γνωρίστε το πρόγραμμα Μη Συνειδητή Προκατάληψη

Δωρεάν Οδηγός

Manage Your Biases to Better Manage Your Team

Learn techniques for identifying your personal biases as a leader—and what you can do to manage them.

Register for an Event

Unconscious Bias: Understanding Bias to Unleash Potential™ Webcast

Join us for a 60-minute complimentary webcast to help decision-makers understand an approach to identifying and addressing bias in their organization.

Πως να Φέρετε το Περιεχόμενο της FranklinCovey στον Οργανισμό σας

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνεται στο FranklσinCovey All Access Pass®. Αυτή η συνδρομητική υπηρεσία παρέχει στον οργανισμό σας απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό που προσφέρουμε, όποτε το χρειάζεστε και όπου κι αν βρίσκεστε.

Live-Online

Δυναμική εκπαίδευση και ανάπτυξη, που διατίθεται διαδικτυακά από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Ζωντανά σε Αίθουσα

Expert education and development delivered face-to-face.

On Demand

Περιεχόμενο που διατίθεται στους ανθρώπους σας όπου κι αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή.

Ιστορίες των Πελατών μας

UnitedHealth Group

Ανάπτυξη Νέων Ηγετών σε έναν Οργανισμό με Παγκόσμια Ποικιλομορφία

Ο Walter Baumann, ιδιοκτήτης του προγράμματος Emerging Leaders για τον όμιλο UnitedHealth Group, μοιράζεται την εμπειρία του από τη χρήση του All Access Pass® της FranklinCovey για την αύξηση της ανάπτυξης μεμονωμένων συνεργατών και διευθυντών πρώτου επιπέδου σε παγκόσμια κλίμακα. Παρακολουθήστε πώς χρησιμοποίησε τις λύσεις για να αναπτύξει ηγετικές δεξιότητες, να ξεπεράσει τις πολιτισμικές διαφορές και να επιτύχει μεγαλύτερη ικανοποίηση του προγράμματος Emerging Leaders.

PepsiCo Food

Ανάπτυξη Ηγετών με Ενσυναίσθηση σε Όλο τον Οργανισμό

Η PepsiCo Foods North America ήθελε να προσφέρει στα στελέχη μία εκπαίδευση για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, όπου το περιεχόμενο θα προσφέρεται σταδιακά μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Επιλέγοντας περιεχόμενο από το All Access Pass® της FranklinCovey, ξεκίνησε το πρόγραμμα CORE Leadership με στόχο οι ηγέτες να αναπτύξουν ενσυναίσθηση σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)