Πετύχετε Πρωτοποριακά αποτελέσματα – Ξανά και Ξανά

Αναδείξτε και αξιοποιήσετε την ενέργεια όλων των μελών του οργανισμού για την επίτευξη πρωτοποριακών αποτελεσμάτων.

Δωρεάν Οδηγός

8 Ways To Boost Your Team’s Commitment To Goals

Discover tactics to get your team aligned around shared goals and moving in the right direction.

Δωρεάν Webcast

The 4 Disciplines of Execution®: Execute Your Must-Win Strategies

Learn how to identify the one thing your team needs to do to deliver breakthrough business results.

Η Προσέγγισή μας

Η FranklinCovey είναι ο πιο αξιόπιστος οργανισμός παγκοσμίως όσον αφορά την παροχή λύσεων που βοηθούν τους οργανισμούς να υλοποιήσουν τη στρατηγική τους.

Η μοναδική προσέγγιση που ακολουθούμε περιλαμβάνει ένα σύστημα υλοποίησης που έχει βελτιωθεί μέσα από τουλάχιστον 4.000 συνεργασίες. Περιλαμβάνει μια μεθοδολογία και δυναμική τεχνολογία που υποστηρίζει και ενισχύει το σωστό είδος αλλαγής συμπεριφοράς. Ένας κοινός δείκτης μέτρησης – το Execution Performance Score (XPS) – σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδο σε πραγματικό χρόνο σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Συνεργαστείτε με την FranklinCovey για να Πετύχετε Επιχειρηματικά Αποτελέσματα

Σας βοηθάμε να προσδιορίσετε στρατηγικούς στόχους, να αξιοποιήσετε την ενέργεια όλων των μελών για την επίτευξη των στόχων αυτών και να παρακολουθείτε την πρόοδο σε πραγματικό χρόνο.

Οι λύσεις που προσφέρουμε οδηγούν σε κοινή, συνεπή επικέντρωση και δράση γύρω από τους πιο σημαντικούς στόχους σας, ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε τη σποραδική απόδοση σε ένα σύστημα που φέρνει αξιόπιστα αποτελέσματα.

 • Καθορίστε στρατηγικούς σκοπούς και θέστε σαφείς στόχους.

  Καθώς τα ανώτερα ηγετικά στελέχη υιοθετούν τη μεθοδολογία υλοποίησης της FranklinCovey:

  • Προσδιορίζουν τους στρατηγικούς στόχους που δεν επιτυγχάνονται μέσω των υφιστάμενων διαδικασιών.
  • Μεταφράζουν κάθε σκοπό σε σαφή στόχο με σημείο εκκίνησης, σημείο τερματισμού και προθεσμία.
  • Αναπτύσσουν αίσθημα δέσμευσης σχεδιάζοντας τον τρόπο επικοινωνίας του στόχου – και γιατί έχει σημασία – σε κάθε άτομο και ομάδα.

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Όλοι κατανοούν και δεσμεύονται για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων.

 • Διοχετεύουν την ενέργεια όλων των ανθρώπων στην προσπάθεια επίτευξης των στρατηγικών στόχων.

  Καθώς τα ηγετικά στελέχη κάθε επιπέδου υιοθετούν τη μεθοδολογία υλοποίησης της FranklinCovey:

  • Μεταφράζουν κάθε στρατηγικό στόχο σε ένα σύνολο σαφώς καθορισμένων ‘υπο-στόχων’ και δραστηριοτήτων.
  • Δημιουργούν συλλογική δράση μετατρέποντας κάθε στόχο σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κερδηθεί μέσα από έναν ορατό πίνακα αποτελεσμάτων.
  • Δημιουργούν συλλογική δράση μετατρέποντας κάθε στόχο σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κερδηθεί μέσα από έναν ορατό πίνακα αποτελεσμάτων.

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Όλοι γνωρίζουν τι ακριβώς χρειάζεται να κάνουν κάθε εβδομάδα για να βοηθήσουν τον οργανισμό να πλησιάσει τη γραμμή τερματισμού.

 • Μετρήστε την πρόοδο των ανθρώπων σε πραγματικό χρόνο.

  Καθώς οι ομάδες χρησιμοποιούν την τεχνολογία της FranklinCovey για να παρακολουθούν την πρόοδό τους σε σχέση με τους εβδομαδιαίους στόχους:

  • Η απόδοση βελτιώνεται με συνέπεια σε ολόκληρο τον οργανισμό.
  • Οι προϊστάμενοι μπορούν να εντοπίσουν γρήγορα ποια μέλη της ομάδας χρειάζονται υποστήριξη και ποια αξίζουν έπαινο.
  • Τα ηγετικά στελέχη μπορούν να αντιληφθούν αμέσως πως προχωρούν οι ομάδες σε σχέση με κάθε στρατηγικό στόχο.

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Όλοι συνεχίζουν να καταβάλλουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για τις δραστηριότητες που έχουν μεγαλύτερη σημασία και επιτυγχάνουν με συνέπεια τους στρατηγικούς στόχους του οργανισμού.

Εφαρμόστε τις 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης στον Οργανισμό
Εφαρμογή του Συστήματος 4DX®

Πάνω από 4.000 συνεργασίες με πελάτες και αποδεδειγμένο ιστορικό αποτελεσμάτων από αξιόλογες περιπτώσεις σε κάθε κλάδο. Δείτε πως μπορείτε να εισαγάγετε το σύστημα 4DX στον οργανισμό σας.

Ευθυγράμμιση Στρατηγικής

Ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια στην επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε κάθε οργανισμό είναι η χρόνια έλλειψη συνέπειας. Μάθετε πως μπορείτε να συνεργαστείτε με την FranklinCovey για να εστιάσετε στην οργανωτική σας στρατηγική.

Λογισμικό 4DX και Εργαλεία Βασισμένα σε Εφαρμογές

Οι πελάτες χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα 4DX® OS για την παρακολούθηση των δεσμεύσεων και των εβδομαδιαίων συναντήσεων υπευθυνότητας, ώστε να διασφαλίσουν πως βρίσκονται στο σωστό δρόμο για την επίτευξη πρωτοποριακών αποτελεσμάτων.

4DX Δείκτες και Σύστημα Μέτρησης

Πως να μετράτε την ενέργεια και τη δέσμευση του οργανισμού σε σχέση με τον κύριο στρατηγικό στόχο και πως προχωρούν οι ομάδες σε σχέση με τα πρωτοποριακά αποτέλεσμα.

Coaching πάνω στην Υλοποίηση

Η FranklinCovey προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες coaching για να βοηθήσει τον οργανισμό σας να υλοποιήσει τις πιο σημαντικές στρατηγικές.

Ομιλίες

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πάνω στις 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης καλύπτουν ευρεία γκάμα θεμάτων, από την υλοποίηση των οργανωτικών σας στόχων έως την οργανωτική αλλαγή, τον μετασχηματισμό των πωλήσεων και πολλά άλλα. Κάντε κράτηση για τη διοργάνωση μίας εξατομικευμένης ομιλίας.

Ιστορίες των Πελατών μας

Whirlpool

Αύξηση της Απόδοσης των Πωλήσεων σε Ευρεία Κλίμακα

Η Whirlpool αναζητούσε μια αποδεδειγμένα αποτελεσματική διαδικασία για να αυξήσει την παραγωγικότητα των στελεχών του τμήματος πωλήσεων. Δείτε πως Οι 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης τους βοήθησαν να εστιάσουν στις πωλήσεις και σε στοχευμένες δράσεις, πετυχαίνοντας $5,7εκατ. μόνο μέσα στις πρώτες 90 ημέρες.

Alamo Colleges

Ενθάρρυνση των Μαθητών να Παραμείνουν Στοχοπροσηλωμένοι

Τα Κολέγια Alamo ήταν επικεντρωμένα στο να διατηρήσουν τις εγγραφές των φοιτητών στο κολέγιο και να παραμείνουν αφοσιωμένοι στην εκπαιδευτική τους πορεία. Δείτε πως πέτυχαν αύξηση 17% στον αριθμό των πτυχίων και πιστοποιητικών που απέκτησαν οι φοιτητές μέσα σε μόλις 8 μήνες, ξεπερνώντας σημαντικά τον αρχικό τους στόχο.

Ιατρικό Κέντρο Dekalb

Βελτίωση του Δείκτη Ικανοποίησης των Ασθενών

Το Ιατρικό Κέντρο Dekalb χρησιμοποίησε τις 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης για να επιτύχει πρωτοποριακά αποτελέσματα στο δείκτη ικανοποίησης των ασθενών. Δείτε πως κατάφεραν να περάσουν από την 3η εκατοστιαία θέση της χώρας στην 99η.

Marriott

Επιτυγχάνοντας τα Υψηλότερα Αποτελέσματα Όλων των Εποχών

Λίγοι κλάδοι πλήττονται τόσο σφοδρά όσο αυτός των ξενοδοχείων σε τόσο ασταθείς καιρούς. Δείτε πως το ανθρώπινο δυναμικό της αλυσίδας Marriott εστιάζει και επηρεάζει τους πιο σημαντικούς δείκτες μέτρησης, ακόμη και όταν υπάρχει έντονη αβεβαιότητα στο περιβάλλον.

FranklinCovey All Access Pass®

Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της FranklinCovey, όπου και αν βρίσκεστε, όποτε το χρειάζεστε – συν εξειδικευμένοι σύμβουλοι και τεχνολογία που υποστηρίζει την αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο.

Μάθετε Περισσότερα
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)