Αναπτύξτε Ηγέτες που οι Άνθρωποι Επιλέγουν να Ακολουθήσουν

Βοηθήστε τα ηγετικά στελέχη να αναπτύξουν το χαρακτήρα, τη νοοτροπία, τις δεξιότητες και τις συμπεριφορές που χρειάζονται για να εμπνέουν τις ομάδες και να επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Δωρεάν Οδηγός

5 Ways To Multiply Your Team’s Natural Genius

Help your leaders get the most from their teams with these tips from bestselling author Liz Wiseman.

Δωρεάν Webcast

Everyone Deserves a Great Manager: The 6 Critical Practices for Leading a Team™

Learn the 6 critical practices leaders need to build an engaged, high-performing team.

Η Προσέγγισή μας για την Ανάπτυξη Ηγεσίας

Η FranklinCovey είναι ο πιο αξιόπιστος οργανισμός παγκοσμίως όσον αφορά την παροχή λύσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη ηγεσίας, οι οποίες αναδεικνύουν το σύνολο των δυνατοτήτων των ηγετών και των ομάδων τους.

Η μοναδική προσέγγιση που ακολουθούμε για την ανάπτυξη ηγεσίας συνδυάζει δυναμικό περιεχόμενο που βασίζεται σε έρευνα και ανάπτυξη δεκαετιών, εξειδικευμένους συμβούλους και εκπαιδευτές και καινοτόμο τεχνολογία που υποστηρίζει και ενισχύει τη διαρκή αλλαγή συμπεριφοράς.

Συνεργαστείτε με την FranklinCovey για να Αναπτύξετε τα Ηγετικά Στελέχη

Μέσα από τα διαχρονικά πλαίσια που στηρίζονται σε αρχές, οι ηγέτες θα αντιληφθούν τις δυνατότητες που έχουν να εμπλέκουν τους ανθρώπους, να διευρύνουν την επιρροή τους, να κάνουν συλλογικές δράσεις και να επιτυγχάνουν πρωτοποριακά αποτελέσματα για τον οργανισμό σας.

Οι λύσεις που προσφέρουμε για την ανάπτυξη ηγεσίας αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι ηγέτες βλέπουν τον εαυτό τους, μεταμορφώνοντας τον τρόπο που δουλεύουν με την ομάδα τους και βελτιώνοντας τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν.

 • Η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων διευρύνει την επιρροή του ηγέτη.

  Καθώς οι ηγέτες υιοθετούν και ακολουθούν τις αρχές της ατομικής αποτελεσματικότητας:

  • Χτίζουν το χαρακτήρα και τις δεξιότητές τους.
  • Αναπτύσσουν ψυχικό σθένος και ευελιξία.
  • Αντιλαμβάνονται τον σκοπό τους και τον συνδέουν με σημαντικούς επιχειρηματικούς στόχους.

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Η συμπεριφορά των ηγετών αλλάζει θεμελιωδώς επηρεάζοντας θετικά όλους τους ανθρώπους γύρω τους.

 • Η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων δημιουργεί συλλογικές δράσεις και συμμετοχικότητα.

  Καθώς οι ηγέτες αναπτύσσουν τις δεξιότητες της αποτελεσματικής ηγεσίας που είναι επικεντρωμένη σε αρχές:

  • Δημιουργούν κοινό όραμα και στρατηγική – και επικοινωνούν τις ιδέες αυτές τόσο δυναμικά που οι άλλοι επιλέγουν να τους ακολουθήσουν στο ταξίδι αυτό.
  • Επικεντρώνουν την προσοχή του καθενός σε ένα κοινό στόχο και ενεργοποιούν την ευφυία των άλλων για να τον πετύχουν από κοινού.
  • Αναπτύσσουν ομάδες χωρίς αποκλεισμούς, όπου τα μέλη έχουν σχέση υψηλής εμπιστοσύνης.

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Τα μέλη της ομάδας αλλάζουν συμπεριφορά με έναν τρόπο που βελτιώνει τα επιχειρηματικά αποτελέσματα και μεταμορφώνει την κουλτούρα του οργανισμού.

 • Η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων οδηγεί σε πρωτοποριακά αποτελέσματα.

  Καθώς οι ηγέτες εφαρμόζουν με συνέπεια την αποτελεσματική ηγεσία που είναι επικεντρωμένη σε αρχές:

  • Υλοποιούν το όραμα και τη στρατηγική μαζί και μέσω των άλλων.
  • Καθοδηγούν τους άλλους να διευρύνουν τις δυνατότητές τους ώστε να επιτυγχάνουν στόχους και να επιλύουν προβλήματα.
  • Αποδέχονται και διαχειρίζονται την αλλαγή για να βελτιώσουν τα αποτελέσματα σε κάθε περίσταση.

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Οι ηγέτες και οι ομάδες επιτυγχάνουν μοναδικά επιχειρηματικά αποτελέσματα σε έναν ενάρετο κύκλο δέσμευσης, παραγωγικότητας και καινοτομίας.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω: Αυξήστε τις Στιγμές του Ηγέτη Πολλαπλασιαστή.

Αυξήστε τις Στιγμές του Ηγέτη Πολλαπλασιαστή

 • 01 Excelerators
  Ο Αντίκτυπος του Ηγέτη Πολλαπλασιαστή

  Οι καλύτεροι ηγέτες ενεργοποιούν τα ταλέντα όλων των ανθρώπων. Μπορείτε να μάθετε πως να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και να δημιουργήσετε ένα Πολλαπλασιαστικό Αντίκτυπο που θα ενισχύσει την ευφυΐα και τις ικανότητες των μελών της ομάδας σας.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

 • 02 Microlearning
  Ποια είναι τα σημάδια που υποδηλώνουν ότι μπορεί να Περιορίζετε Ακούσια τους άλλους;

  Κάποια από τα δυνατά σημεία που έχετε όταν λειτουργείτε ατομικά μπορεί να περιορίζουν την ευφυΐα των άλλων. Χρησιμοποιήστε αυτή την αξιολόγηση για να αναγνωρίσετε τις συμπεριφορές που μπορεί να καταπιέζουν την ανάπτυξη των άλλων.

  Διάρκεια: 5 λεπτά

 • 03 Live-Online
  Πολλαπλασιαστές: Πως οι Καλύτεροι Ηγέτες Ενεργοποιούν την Ευφυία όλων των Ανθρώπων

  Οι καλύτεροι ηγέτες είναι Πολλαπλασιαστές που αναδεικνύουν την ευφυΐα των άλλων. Δείτε πως μπορείτε να γίνετε Πολλαπλασιαστής και να έχετε καλύτερη απόδοση, εντοπίζοντας και αναπτύσσοντας τις ικανότητες των ανθρώπων γύρω σας.

  Διάρκεια: 1 ημέρα

 • 04 InSights
  Βελτιώσου: Μίλα Λιγότερο, Άκου Περισσότερο

  Όταν ακούμε πραγματικά τον άλλο δείχνει ότι νοιαζόμαστε. Ακούτε τους άλλους μόνο με την πρόθεση να απαντήσετε;

  Διάρκεια: 5 λεπτά

 • 05 Exclerators
  Αναπτύξτε Κοινό Όραμα και Στρατηγική

  Κάθε εξαιρετικός ηγέτης χρειάζεται να επικοινωνεί το όραμά του με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρύνει τους άλλους να τον βοηθήσουν να το πραγματοποιήσει.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

Ιστορίες των Πελατών μας

PepsiCo Food

Ανάπτυξη Ηγετών με Ενσυναίσθηση σε Όλο τον Οργανισμό

Η PepsiCo Foods North America ήθελε να προσφέρει στα στελέχη μία εκπαίδευση για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, όπου το περιεχόμενο θα προσφέρεται σταδιακά μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Επιλέγοντας περιεχόμενο από το All Access Pass® της FranklinCovey, ξεκίνησε το πρόγραμμα CORE Leadership με στόχο οι ηγέτες να αναπτύξουν ενσυναίσθηση σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού.

UnitedHealth Group

Ανάπτυξη Νέων Ηγετών σε έναν Οργανισμό με Παγκόσμια Ποικιλομορφία

Ο Walter Baumann, που διαχειρίζεται το πρόγραμμα Emerging Leaders για τον όμιλο UnitedHealth Group, μοιράζεται την εμπειρία του από τη χρήση του All Access Pass® της FranklinCovey, που ως στόχο είχε την ανάπτυξη όλων των συνεργατών και των προϊσταμένων πρώτης γραμμής σε παγκόσμια κλίμακα. Δείτε πως χρησιμοποίησε τις λύσεις για να αναπτύξει ηγετικές δεξιότητες, να ξεπεράσει τις πολιτισμικές διαφορές και να ανεβάσει το δείκτη ικανοποίησης.

Vibe Group

Εκπαίδευση και Ανάπτυξη σε Ευρεία Κλίμακα

Η Vibe Group είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία συμβούλων με εξειδικευμένο προσωπικό στον κλάδο της πληροφορικής. Ενώ ξεκίνησε με τους δύο ιδρυτές το 2011, αναπτύχθηκε γρήγορα και σήμερα απασχολεί 300+ εργαζομένους και 1.000 εξωτερικούς συνεργάτες. Δείτε πως συνεργάστηκαν με τη FranklinCovey για να αναβαθμίσουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανάπτυξής της εταιρείας, ώστε να υποστηριχθεί αυτή η ταχεία ανάπτυξη.

Advent Health

Εντοπισμός, Ανάπτυξη και Υποστήριξη της Ανάπτυξης Ηγετών με την Πάροδο του Χρόνου

Η AdventHealth είχε ένα όραμα να δημιουργήσει μια κουλτούρα στον οργανισμό, όπου θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν, να αναπτύξουν και να υποστηρίξουν την ωρίμανση των ηγετών με την πάροδο του χρόνου – εστιάζοντας κυρίως στη μείωση του δείκτη εναλλαγής προσωπικού. Δείτε πως η AdventHealth αξιοποίησε το All Access Pass® της FranklinCovey για να αναπτύξει τα ηγετικά της στελέχη και να πετύχει μείωση του ρυθμού εναλλαγής προσωπικού σε ηγετικές θέσεις κατά 50%.

FranklinCovey All Access Pass®

Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της FranklinCovey, όπου και αν βρίσκεστε, όποτε το χρειάζεστε – συν εξειδικευμένοι σύμβουλοι και τεχνολογία που υποστηρίζει την αλλαγή συμπεριφοράς που αντέχει στο χρόνο.

Μάθετε Περισσότερα
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)