‘Έξυπνη’ Εμπιστοσύνη

Ελαχιστοποιήστε τον Κίνδυνο και Μεγιστοποιήστε τις Πιθανότητες

Ζούμε σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και περιβάλλεται από κρίσεις και προκλήσεις. Ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε; Πως μπορείτε να εμπιστευτείτε;

 

Η επιλογή της Έξυπνης Εμπιστοσύνης θα σας επιτρέψει να λειτουργείτε με υψηλή εμπιστοσύνη σε μια αγορά απρόβλεπτη όπου δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Όσο πιο απρόβλεπτη γίνεται, τόσο περισσότερο η υγιής κρίση σας και η ικανότητά σας να εμπιστεύεστε γίνεται ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα – και σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την αβεβαιότητα που δημιουργεί η έλλειψη εμπιστοσύνη.

 

Το πρόγραμμα αυτό, που βασίζεται στο βιβλίο “Έξυπνη Εμπιστοσύνη” των Stephen M. R. Covey και Greg Link, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πως τα θέματα εμπιστοσύνης επηρεάζουν κάθε κατάσταση στη ζωή. Οι άνθρωποι που χαίρουν εμπιστοσύνης έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσληφθούν ή να προαχθούν, να πάρουν τα καλύτερα έργα και μεγαλύτερους προϋπολογισμούς και είναι οι τελευταίοι που απολύονται. Στο πρόγραμμα  Έξυπνη Εμπιστοσύνη, θα γνωρίσετε τις πέντε ενέργειες που καλλιεργούν την εμπιστοσύνη, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ελαχιστοποιήσετε το ρίσκο, ενώ θα μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες. Το πρόγραμμα  θα σας δώσει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διευρύνετε την Έξυπνη Εμπιστοσύνη, η οποία θα σας βοηθήσει να απολαμβάνετε μεγαλύτερη ευημερία, να έχετε περισσότερη ενέργεια και χαρά – τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Quote PNG

Η πρώτη δουλειά ενός ηγέτη – στη δουλειά ή στο σπίτι – είναι να εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι να αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό των ανθρώπων, αναθέτοντάς τους ουσιαστικές αρμοδιότητες και να δημιουργεί ένα περιβάλλον στο οποίο η αλληλεπίδραση υψηλής εμπιστοσύνης εμπνέει τη δημιουργικότητα και τις δυνατότητες.

— Stephen M. R. Covey

Πληροφορίες Σχετικά με το Πρόγραμμα

Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητές σας.

Το πρόγραμμα αυτό, που βασίζεται στο βιβλίο “Έξυπνη Εμπιστοσύνη” των Stephen M. R. Covey και Greg Link, δίνει στους συμμετέχοντες τα εργαλεία που χρειάζονται για να διευρύνουν την Έξυπνη Εμπιστοσύνη, η οποία θα τους βοηθήσει να απολαμβάνουν μεγαλύτερη ευημερία, να έχουν περισσότερη ενέργεια και χαρά – τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν:

  • Πως να εμπιστεύονται σε έναν κόσμο όπου υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης
  • Γιατί η εμπιστοσύνη έχει σημασία
  • Τον οικονομικό αντίκτυπο της υψηλής και της χαμηλής εμπιστοσύνης
  • Τις πέντε ενέργειες που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τα “μερίσματα” της Έξυπνης Εμπιστοσύνης

 

Σχετικά με τα Excelerators:

Τα Excelerators είναι προγράμματα που μπορεί να παρακολουθήσει κάθε υπάλληλος και/ή διευθυντής στο ρυθμό που ο/η ίδιος/α καθορίζει, για να αναπτύξει τις επιχειρηματικές και ηγετικές του/της δεξιότητες, αλλά δεν μπορεί να λείψει από το γραφείο. Τα Excelerators προσφέρουν μια μορφή διδασκαλίας που βασίζεται στο περιεχόμενο μέσω βίντεο, κινούμενη εικόνα, διαδραστικά κουίζ και αξιολογήσεις, οδηγούς σε μορφή PDF, καθώς και άλλους πόρους και εργαλεία. Τα Excelerators έχουν διάρκεια περίπου μίας ώρας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέρος μιας διαδικασίας μικτής κατάρτισης ή και αυτόνομης.

Δωρεάν Οδηγός

7 Ways to Build Trust Between You and Your Team

A toolkit for leaders at all levels.

Register for an Event

Leading at the Speed of Trust Webcast:

Join #1 bestselling author Stephen M. R. Covey and learn more about the principles to intentionally build trust.

Πως να Φέρετε το Περιεχόμενο της FranklinCovey στον Οργανισμό σας

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνεται στο FranklσinCovey All Access Pass®. Αυτή η συνδρομητική υπηρεσία παρέχει στον οργανισμό σας απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό που προσφέρουμε, όποτε το χρειάζεστε και όπου κι αν βρίσκεστε.

Live-Online

Δυναμική εκπαίδευση και ανάπτυξη, που διατίθεται διαδικτυακά από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Ζωντανά σε Αίθουσα

Expert education and development delivered face-to-face.

On Demand

Περιεχόμενο που διατίθεται στους ανθρώπους σας όπου κι αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή.

Ιστορίες των Πελατών μας

Frito-Lay

Αναπτύσσουμε την Εμπιστοσύνη για να Ξεπεράσουμε τις Προσδοκίες

Instead of falling victim to a financial disaster, Frito-Lay exceeded expectations. Economic recession, inflation, and unpredictable weather conditions caused massive price increases in Frito-Lay’s supply chain. They had to move quickly to change their business model. The Speed of Trust® had prepared them with a new perspective and skill set to manage through these unpredictable times.

Η Πόλη του Provo

Μετασχηματισμός της Κουλτούρας Μέσω της Εμπιστοσύνης

The City of Provo was experiencing tremendous growth and an influx in business and investments. See how they transform their culture and keep the positive momentum going with The Speed of Trust®.

Client Spotlight – Automotive Industry

Φτάνοντας Γρηγορότερα στην Αριστεία

Ένας οργανισμός από τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας που ήδη σημειώνει υψηλή απόδοση, επιθυμεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες των ανθρώπων του. Ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει ότι, με τη βοήθεια του All Access Pass® της FranklinCovey, η ομάδα είναι αφοσιωμένη στην αριστεία και προετοιμασμένη για ένα μέλλον εντεινόμενου ανταγωνισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)