Αναπτύξτε Εμπιστοσύνη

Ενισχύστε τις θεμελιώδεις αρχές της εμπιστοσύνης και παρακινήστε τους ανθρώπους να περάσουν σε νέα επίπεδα παραγωγικότητας.

Αναπτύξτε τα Επίπεδα Εμπιστοσύνης σε Όλο τον Οργανισμό

Η εμπιστοσύνη δεν είναι κάτι που ‘καλό είναι να έχει κανείς’ – είναι απόλυτη προϋπόθεση για κάθε εργασιακή σχέση και η ουσία μιας υγιούς κουλτούρας. Ένα ισχυρό θεμέλιο εμπιστοσύνης μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνεργάζονται μεταξύ τους και τελικά να μεταμορφώσει τον οργανισμό.

Όταν ξέρετε πως να αναπτύσσετε την εμπιστοσύνη, είστε σε θέση να δείξετε αξιοπιστία και  φερεγγυότητα, να επικοινωνήσετε με σαφήνεια, να δείξετε και να λάβετε σεβασμό. Έτσι δημιουργείται ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα να μοιράζονται τις ιδέες τους και να συνεργάζονται ως ομάδα. Όλοι παρακινούνται να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά, να λειτουργούν πιο γρήγορα και να επιτυγχάνουν πιο βιώσιμα αποτελέσματα.

Υπάρχει πάντα περιθώριο περεταίρω ανάπτυξης της εμπιστοσύνης μέσα στις ομάδες. Το περιεχόμενο της FranklinCovey που βασίζεται σε αρχές, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και η καινοτόμος τεχνολογία διδάσκουν τις βασικές αρχές της εμπιστοσύνης και βοηθούν τα άτομα να εντοπίσουν και να καλύψουν τα κενά εμπιστοσύνης μέσα στον οργανισμό.

Σημαντικές Δεξιότητες για τη Ανάπτυξη Εμπιστοσύνης

Όταν οι άνθρωποι ενισχύουν συλλογικά την εμπιστοσύνη, ενδυναμώνουν τις ομάδες και πετυχαίνουν καλύτερα αποτελέσματα μαζί.

Λειτουργώντας με Ακεραιότητα

Ενεργεί με έντιμο και ηθικά υπεύθυνο τρόπο.

Ανάπτυξη Σχέσεων

Προσπαθεί να κατανοήσει τους στόχους, τις προτεραιότητες, τα ενδιαφέροντα και τις προοπτικές των συναδέλφων.

Δωρεάν Οδηγός

6 Ways Your Leaders Can Build Trust and Avoid Breaking It

Explore six best practices your managers and executives can use to build trust throughout your organization.

Δωρεάν Webcast

Leading at the Speed of Trust®

Explore the research-validated language, framework, and process for creating a high-trust organizational culture.

Ιστορίες των Πελατών μας

Frito-Lay

Αναπτύσσουμε την Εμπιστοσύνη για να Ξεπεράσουμε τις Προσδοκίες

Η οικονομική ύφεση, ο πληθωρισμός και οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες προκάλεσαν τεράστιες αυξήσεις τιμών στην αλυσίδα εφοδιασμού της Frito-Lay. Έπρεπε να κινηθούν γρήγορα για να αλλάξουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο. Το Speed of Trust® τους είχε προετοιμάσει, δίνοντας μια νέα προοπτική και ένα σύνολο δεξιοτήτων για τη διαχείριση σε απρόβλεπτους καιρούς.

Η Πόλη του Provo

Μετασχηματισμός της Κουλτούρας Μέσω της Εμπιστοσύνης

Η οικονομική ύφεση, ο πληθωρισμός και οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες προκάλεσαν τεράστιες αυξήσεις τιμών στην αλυσίδα εφοδιασμού της Frito-Lay. Έπρεπε να κινηθούν γρήγορα για να αλλάξουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο. Το Speed of Trust® τους είχε προετοιμάσει, δίνοντας μια νέα προοπτική και ένα σύνολο δεξιοτήτων για τη διαχείριση σε απρόβλεπτους καιρούς.

Client Spotlight: Αυτοκινητοβιομηχανία

Φτάνοντας Γρηγορότερα στην Αριστεία

Ένας οργανισμός από τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας που ήδη σημειώνει υψηλή απόδοση, επιθυμεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες των ανθρώπων του. Ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει ότι, με τη βοήθεια του All Access Pass® της FranklinCovey, η ομάδα είναι αφοσιωμένη στην αριστεία και προετοιμασμένη για ένα μέλλον εντεινόμενου ανταγωνισμού.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω.

Ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης

 • 01 Live-Online
  Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων: Signature Edition 4.0

  Το μονοπάτι προς τη βιώσιμη και διαρκή επιτυχία είναι προσβάσιμο όταν τα άτομα μπορούν να ηγηθούν αποτελεσματικά του εαυτού τους, να επηρεάσουν, να εμπλακούν και να συνεργαστούν με άλλους, να βελτιώνουν και να ανανεώνουν συνεχώς τις ικανότητές τους.

  Διάρκεια: 2-3 ημέρες

 • 02 InSights
  Ο Εγκέφαλος και η Προκατάληψη

  Όλοι έχουμε προκαταλήψεις. Κάποιες είναι συνειδητές, ενώ άλλες όχι. Όλες οι προκαταλήψεις επηρεάζουν σημαντικά τον κόσμο μας.

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 03 Microlearning
  5 Τρόποι για να Ενισχύσετε την Συναισθηματική Νοημοσύνη

  Τι είναι η ΣΝ; Και πως μπορείτε να την αποκτήσετε;

  Διάρκεια: 5 λεπτά

 • 04 Excelerators
  Επιλογή 1: Δράσε για το Σημαντικό, Μην Αντιδράς στο Επείγον

  Στις μέρες μας, οι άνθρωποι κατακλύζονται από email και αιτήματα και προσπαθούν να κάνουν περισσότερα με λιγότερα. Η Επιλογή 1 σας βοηθά να φιλτράρετε και να διαχωρίσετε τις πραγματικά σημαντικές προτεραιότητες από τους αντιπερισπασμούς, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην ουσιαστική συνεισφορά.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

 • 05 Excelerators
  Καλλιεργήστε τις Σχέσεις

  Μόνο όταν καλλιεργούμε ουσιαστικές σχέσεις με τους άλλους μπορούμε να δούμε πέρα από την προκατάληψη και να εκτιμήσουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μας. Για την ανάπτυξη σχέσεων απαιτείται μία ισορροπία μεταξύ περιέργειας και ενσυναίσθησης.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

 • 06 Microlearning
  Δεν Προλαβαίνω να Ασχοληθώ με τη Διατήρηση Σχέσεων

  Η διαχείριση των σχέσεων μπορεί να είναι πρόκληση. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πηγές για να ξεκινήσετε να αναπτύσσετε σχέσεις, να τις διατηρείτε και να τις αποκαθιστάτε.

  Διάρκεια: 5 λεπτά

Βοηθήστε κάθε άνθρωποι στον οργανισμό να μάθει πως να αναπτύσσει την εμπιστοσύνη.

Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)