Διαχειριστείτε την Αλλαγή

Εξοπλίστε τους ανθρώπους ώστε να υιοθετήσουν την κατάλληλη νοοτροπία και να αποκτήσουν τα εργαλεία για να διαχειριστούν αποτελεσματικά την αλλαγή.

Ενδυναμώστε τους Ανθρώπους για να Αντιμετωπίσουν την Πορεία της Αλλαγής με Επιτυχία

Κάθε οργανισμός περνάει από φάσεις αλλαγών. Είτε η μετάβαση συμβαίνει στο πλαίσιο μιας προνοητικής εταιρικής στρατηγικής, είτε ως αντίδραση σε εξωτερικές επιρροές, ένα είναι βέβαιο: το να γνωρίζουμε πως να χειριστούμε τις αλλαγές αποτελεί το θεμέλιο της επιτυχίας για κάθε μέλος της ομάδας.

Πολλοί οργανισμοί, όταν έρχονται αντιμέτωποι με την αλλαγή, επικεντρώνονται αποκλειστικά στη διαδικασία. Αν και η διαδικασία είναι σημαντική, στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι είναι αυτοί που πραγματοποιούν την αλλαγή. Με τη σωστή προσέγγιση, οι εργαζόμενοι μπορούν να αναπτύξουν αυτοπεποίθηση στη διαχείριση μίας οργανωτικής αλλαγής. Όταν γνωρίσουν το προβλέψιμο μοτίβο της αλλαγής, μπορούν να αξιοποιήσουν την αβεβαιότητα και να τη μετατρέψουν σε ευκαιρίες για προσωπική και ομαδική ανάπτυξη.

Το περιεχόμενο της FranklinCovey που βασίζεται σε αρχές, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και η καινοτόμος τεχνολογία θα εξοπλίσουν τους ανθρώπους με τους πόρους που χρειάζονται για να αποδεχθούν την αλλαγή στο χώρο εργασίας.

Σημαντικές Ηγετικές Δεξιότητες για τη Διαχείριση της Αλλαγής

Η ευελιξία και η ανοιχτόμυαλη στάση αποτελούν σημαντικές δεξιότητες που χρειάζεται να έχει κάθε μέλος της ομάδας για να διαχειριστεί την αλλαγή.

Προσαρμοστικότητα

Διαχειρίζεται αποτελεσματικά την αλλαγή ως άτομο.

Δωρεάν Οδηγός

Adapt to Change: 5 Self-Coaching Questions

Help your leaders identify their current approach to change and adopt a productive mindset that helps them thrive in new circumstances.

Δωρεάν Webcast

Change: How to Turn Uncertainty Into Opportunity™

Help your people understand and navigate change, manage reactions to change, proactively prepare for it, and get more effective results.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω.

Αποτελεσματική Προσαρμογή στην Αλλαγή

 • 01 Live-Online
  Καθοδηγήστε τον Εαυτό σας εν Μέσω Αλλαγής

  Η αλλαγή είναι παντού και συμβαίνει ταχύτερα από ποτέ… Η ενότητα αυτή θα σας βοηθήσει να μάθετε να κατανοείτε την αλλαγή και να την αντιμετωπίζετε πιο αποτελεσματικά τόσο στην εργασία, όσο και στην προσωπική ζωή.

  Διάρκεια: 120 λεπτά

 • 02 Δραστηριότητα 10 λεπτών
  Αξιολογήστε τη Συνήθη Αντίδρασή σας στην Αλλαγή

  Πιστεύετε ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη; Αγχωτική; Συναρπαστική; Κάτι στο οποίο μπορείτε να βελτιωθείτε; Κάντε αυτή την αξιολόγηση που αποτελείται από τρία μέρη για να μάθετε περισσότερα για τις στάσεις, τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές σας.

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 03 Microlearning
  Πολλές Ταυτόχρονες Αλλαγές

  Τι μπορείτε να κάνετε όταν οι αλλαγές που έρχονται κατά πάνω σας στην εταιρεία είναι μεγαλύτερες και γρηγορότερες από ό,τι μπορείτε να διαχειριστείτε; Πολύ περισσότερα από ό,τι νομίζετε!

  Διάρκεια: 5 λεπτά

 • 04 Video
  3 Ερωτήσεις για να Πυροδοτήσετε την Καινοτομία Μετά από μια Αλλαγή

  Κάθε αλλαγή δημιουργεί ένα νέο χώρο ευκαιριών. Ο σύμβουλος της FranklinCovey, Marché Barney, μοιράζεται τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εντοπίσετε και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες αυτές.

  Διάρκεια: 3 λεπτά

 • 05 Excelerators
  Συνήθεια 1: Να είσαι Προνοητικός

  Τα πάντα στον κόσμο γύρω μας μπορεί να μας ωθούν να αντιδράσουμε. Υπάρχει όμως μια δυναμική στιγμή ανάμεσα στο να βιώνεις κάτι και να αντιδράς σε αυτό – μια στιγμή κατά την οποία μπορούμε να επιλέξουμε μια προνοητική αντίδραση.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

 • 06 InSights
  Μεγάλες Πέτρες

  Το να χωρέσετε τα πάντα στη ζωή σας είναι δύσκολο, αλλά είναι πολύ ευκολότερο όταν εστιάζετε στις πιο σημαντικές προτεραιότητες (μεγάλες πέτρες).

  Διάρκεια: 10 λεπτά

Βοηθήστε τους υπαλλήλους σας να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αλλαγές στο χώρο εργασίας.

Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)