Προάγετε την Συμπερίληψη

Ενδυναμώστε τους ανθρώπους να χτίσουν μια κουλτούρα συμπερίληψης.

Βοηθήστε Κάθε Άνθρωπο να Συμβάλει στην Ανάπτυξη ενός Περιβάλλοντος Συμπερίληψης

Κάθε άνθρωπος στον οργανισμό παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος. Αν και η πολιτική και τα προγράμματα για τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την συμπερίληψη είναι σημαντικά, στο τέλος της ημέρας, οι σκέψεις, οι πράξεις και οι προσωπικές προκαταλήψεις των ανθρώπων δημιουργούν το κλίμα στο χώρο εργασίας.

Η αντιμετώπιση των προκαταλήψεων μπορεί να μας κάνει να νοιώθουμε άβολα, αλλά σε ένα ασφαλές περιβάλλον διερεύνησης, οι άνθρωποι μπορούν να αναγνωρίσουν τις προκαταλήψεις τους και να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Όταν οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τις δικές τους προκαταλήψεις, φέρονται δίκαια απέναντι στους άλλους, παραμένουν ανοιχτοί σε διαφορετικές προοπτικές και προτιμήσεις και δείχνουν περιέργεια και ενσυναίσθηση για τους συναδέλφους τους, όλοι νοιώθουν απελευθερωμένοι να συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη δουλειά.

Κάθε εργαζόμενος έχει περιθώρια ανάπτυξης όσον αφορά τη συμμετοχικότητα. Το περιεχόμενο της FranklinCovey που βασίζεται σε αρχές, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και η καινοτόμος τεχνολογία θα εξοπλίσουν τις ομάδες σας με τις δεξιότητες που χρειάζονται για να έχουν συμπεριληπτική στάση στην εργασία τους.

Σημαντικές Δεξιότητες για την Προώθηση της Συμπερίληψης

Κάθε άνθρωπος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη περιβάλλοντος συμμετοχικότητας στην εργασία, στο σχολείο ή στην κοινότητα. Γι’ αυτό είναι κρίσιμο να αναγνωρίσει και να αντιμετωπίσει τις προκαταλήψεις που έχει, να ακούει διαφορετικές απόψεις και να συμβάλει στη διαμόρφωση ενός χώρου που όλοι αισθάνονται ότι ανήκουν.

Εντοπισμός Προκαταλήψεων

Αναγνωρίζει πότε οι σκέψεις και οι καταστάσεις επηρεάζονται από προκατάληψη.

Περιορισμός Προκαταλήψεων

Χρησιμοποιεί δίκαιες πρακτικές για την πρόσληψη νέων στελεχών, την ανάθεση εργασιών, την ανατροφοδότηση και άλλες ηγετικές δραστηριότητες.

Συνεργασία Μεταξύ Ανθρώπων με Διαφορετική Κουλτούρα και Υπόβαθρο

Προσαρμόζει την κουλτούρα και τη δυναμική της ομάδας ώστε να μπορεί να χωρέσει το υπόβαθρο και οι προτιμήσεις όλων των μελών της ομάδας.

Προώθηση της Αίσθησης του «Ανήκειν»

Συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος όπου όλα τα μέλη της ομάδας νοιώθουν συμπερίληψη και αποδοχή.

Δωρεάν Οδηγός

6 Ways to Help Your Organization Be More Inclusive

Learn strategies to help your people stand up to bias and advocate for a welcoming and fair culture in your organization.

Δωρεάν Webcast

Μη Συνειδητή Προκατάληψη: Κατανοήστε τις Προκαταλήψεις για να Αναδείξετε τις Δυνατότητες

Explore common types of bias and tactics your organization can use to create a space where everyone is respected, included, and valued.

Ιστορίες των Πελατών μας

UnitedHealth Group

Ανάπτυξη Νέων Ηγετών σε έναν Οργανισμό με Παγκόσμια Ποικιλομορφία

Ο Walter Baumann, που διαχειρίζεται το πρόγραμμα Emerging Leaders για τον όμιλο UnitedHealth Group, μοιράζεται την εμπειρία του από τη χρήση του All Access Pass® της FranklinCovey, που ως στόχο είχε την ανάπτυξη όλων των συνεργατών και των προϊσταμένων πρώτης γραμμής σε παγκόσμια κλίμακα. Δείτε πως χρησιμοποίησε τις λύσεις για να αναπτύξει ηγετικές δεξιότητες, να ξεπεράσει τις πολιτισμικές διαφορές και να ανεβάσει το δείκτη ικανοποίησης.

PepsiCo Food

Ανάπτυξη Ηγετών με Ενσυναίσθηση σε Όλο τον Οργανισμό

Η PepsiCo Foods North America ήθελε να προσφέρει στα στελέχη μία εκπαίδευση για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, όπου το περιεχόμενο θα προσφέρεται σταδιακά μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Επιλέγοντας περιεχόμενο από το All Access Pass® της FranklinCovey, ξεκίνησε το πρόγραμμα CORE Leadership με στόχο οι ηγέτες να αναπτύξουν ενσυναίσθηση σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού.

Παγκόσμια Στελέχωση και Πρόσληψη Προσωπικού

Ανάπτυξη Κουλτούρας για Παγκόσμια Ανάπτυξη

Μια πολυεθνική εταιρεία στελέχωσης και πρόσληψης προσωπικού επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός πλαισίου για την ενίσχυση της κουλτούρας της. Με τη βοήθεια του προγράμματος της FranklinCovey ‘Οι 4 Ουσιαστικοί Ρόλοι της Ηγεσίας’, εργαζόμενοι από όλο τον κόσμο μαθαίνουν μια κοινή γλώσσα, βρίσκουν κοινά σημεία, γνωρίζονται και κατανοούν ο ένας τον άλλον.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω.

Κατανόηση και Διαχείριση της Μη Συνειδητής Προκατάληψης

 • 01 Live-Online
  Μη Συνειδητή Προκατάληψη: Κατανοήστε τις Προκαταλήψεις για να Αναδείξετε τις Δυνατότητες

  Οι μη συνειδητές προκαταλήψεις είναι ο τρόπος με τον οποίο ο εγκέφαλός μας αντισταθμίζει την υπερφόρτωση, η οποία μπορεί να αναστείλει την απόδοση και να οδηγήσει σε κακή λήψη αποφάσεων. Οι ηγέτες και τα μέλη της ομάδας που υποστηρίζονται να αντιμετωπίσουν τις προκαταλήψεις, αναπτύσσονται και ακμάζουν, αυξάνοντας την απόδοση σε ολόκληρο τον οργανισμό.

  Διάρκεια: 1 ημέρα

 • 02 Microlearning
  7 Συνήθεις Παρανοήσεις Σχετικά με τη Μη Συνειδητή Προκατάληψη

  Όλοι έχουμε προκαταλήψεις. Όταν είστε σε θέση να εντοπίσετε τα σημεία στα οποία είστε επιρρεπείς στην προκατάληψη, μπορείτε να δοκιμάσετε συγκεκριμένες τακτικές για να αλλάξετε πορεία.

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 03 Microlearning
  9 Συμβουλές για να Ακούτε Καλά και να Αναπτύσσετε Ενσυναίσθηση με τους Συναδέλφους

  Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ξεπεράσετε τις προκαταλήψεις είναι να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε περισσότερα για τους ανθρώπους και για το τι τους ενδιαφέρει.

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 04 Δραστηριότητα 10λεπτών
  Ενισχύστε μια Καλή Ιδέα Κάποιου του Οποίου οι Απόψεις Τείνουν να Αγνοούνται

  Έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι οι καλύτερες ιδέες είναι αυτές που κερδίζουν στο χώρο εργασίας. Ισχύει όμως αυτό;

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 05 Excelerators
  Εμπιστοσύνη στις Σχέσεις

  Δημιουργήστε εμπιστοσύνη με την ομάδα σας και βελτιώστε τα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Μάθετε πως να επιλύετε συγκρούσεις, να ενδυναμώνετε τους άλλους, να βελτιώνετε τις επαγγελματικές σχέσεις και να αυξάνετε την ταχύτητα διείσδυσης στην αγορά, και όλα αυτά ταυτόχρονα!

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

Βοηθήστε κάθε άνθρωπο να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός συμπεριληπτικού περιβάλλοντος.

Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)