Προσωπική Ηγεσία

Υποστηρίξτε κάθε άνθρωπο να πετύχει σε επίπεδο προσωπικής ηγεσίας.

Αναπτύξτε μια Ομάδα Ηγετών που Πιστεύουν στον Εαυτό τους

Οι ηγετικές δεξιότητες είναι απαραίτητες για κάθε άνθρωπο στον οργανισμό – όχι μόνο για τους διευθυντές και τα υψηλόβαθμα στελέχη, αλλά και για κάθε εργαζόμενο. Η προσωπική ηγεσία αποτελεί το θεμέλιο για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Με απλά λόγια, είναι η ικανότητα ενός ατόμου να κατανοεί τις δικές του δυνάμεις και κίνητρα και να διοχετεύει την ενέργειά του/της στους πιο σημαντικούς στόχους. Τα αποτελεσματικά άτομα γνωρίζουν πως να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να αποκομίζουν τα οφέλη τόσο οι ίδιοι όσο και η επιχείρηση. 

Η προσωπική ηγεσία ξεκινά από την αυτογνωσία. Όταν οι άνθρωποι το κατανοήσουν, καθορίζουν εφικτούς και ουσιαστικούς στόχους, νοιώθουν υπεύθυνοι για την πρόοδο στόχων αυτών και διαχειρίζονται τις προκλήσεις και τις συγκρούσεις με σθένος. Θέτουν, επίσης, κατάλληλα όρια για το πως ξοδεύουν το χρόνο και την ενέργειά τους, ώστε να διασφαλίσουν ότι θα πετύχουν αποτελέσματα χωρίς να κινδυνεύουν να εξαντληθούν.

Κάθε μέλος ομάδας στον οργανισμό έχει μοναδικές δυνατότητες και τομείς προς βελτίωση. Το περιεχόμενο της FranklinCovey που στηρίζεται σε έρευνες, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και η καινοτόμος τεχνολογία θα εξοπλίσουν κάθε άνθρωπο με τους πόρους και τις γνώσεις που χρειάζεται για να αναπτύξει ισχυρά θεμέλια προσωπικής ηγεσίας και να συμβάλει με μοναδικό τρόπο.

Σημαντικές Δεξιότητες Προσωπικής Ηγεσίας

Ένας αποτελεσματικός άνθρωπος κατανοεί τον εαυτό του σε βάθος, βλέπει τις προκλήσεις ως ευκαιρίες για ανάπτυξη και ξέρει πως να διαχειρίζεται το χρόνο και την ενέργειά του.

Αυτογνωσία

Γνωρίζει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του/της και τον αντίκτυπο που έχει στους άλλους.

Νοοτροπία Ανάπτυξης

Αναπτύσσεται μέσα από πισωγυρίσματα, προκλήσεις και εποικοδομητική ανατροφοδότηση.

Επίτευξη Στόχων

Επιτυγχάνει και ξεπερνάει τακτικά τους στόχους του/της.

Διαχείριση Χρόνου

Διοχετεύει το χρόνο, την ενέργεια και τους πόρους στις πιο σημαντικές εργασίες.

Διαχείριση Ενέργειας

Βάζει σε προτεραιότητα την σωματική και πνευματική υγεία για να έχει βιώσιμη απόδοση.

Δωρεάν Οδηγός

Manage Your Energy to Do Your Job Well

Use this guide to identify areas where you’re putting yourself at risk of burnout.

Δωρεάν Webcast

Jhana® for Individual Contributors

Discover the interpersonal and professional skills everyone needs to thrive in today’s dynamic workplace.

Ιστορίες των Πελατών μας

Εταιρεία Παραγωγής Τροφίμων Παγκόσμιας Κλίμακας

Ανάπτυξη μέσω της Ενδυνάμωσης των Εργαζομένων

Μια παγκόσμια εταιρεία παραγωγής τροφίμων εστιάζει στην ενδυνάμωση των εργαζομένων για να προωθήσει την ανάπτυξη σε πολλές αγορές. Με τη βοήθεια του προγράμματος Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων της FranklinCovey, οι εργαζόμενοι αναπτύσσονται διαρκώς και η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επίτευξη του στόχου ανάπτυξης.

Mississippi Power

Ανάπτυξη Κουλτούρας Ηγεσίας και Αποτελεσματικότητας

Η Mississippi Power έπρεπε να προετοιμαστεί για μια αλλαγή, περνώντας στον χώρο της χονδρικής. Η απορρύθμιση του κλάδου τους προκαλούσε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εξυπηρέτησαν τους πελάτες τους. Δείτε πως ενσωμάτωσαν τις 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων για να αναπτύξουν μια κουλτούρα ηγεσίας και αποτελεσματικότητας σε ολόκληρο τον οργανισμό.

X-FAB

Ενίσχυση της Προσωπικής, Ομαδικής και Εταιρικής Ηγεσία με Στόχο την Επιτυχία

Η X-FAB, ο κορυφαίος όμιλος χυτηρίων στον κόσμο για εφαρμογές ημιαγωγών αναλογικού/μικτού σήματος, είχε την ανάγκη να δημιουργήσει μια κοινή γλώσσα και να διαχειριστεί ένα πρόβλημα ομαδικότητας. Δείτε πως χρησιμοποίησαν τις 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων για να πετύχουν καλύτερη προσωπική παραγωγικότητα και να επικεντρωθούν στο στόχο τους.

Αυτοκινητοβιομηχανία Birchwood

Γεφύρωση του Χάσματος Μεταξύ Σχεδιασμού και Υλοποίησης

Η Birchwood χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων για να καθιερώσει μια κοινή γλώσσα και μεθοδολογία για την επικοινωνία και τον τρόπο διαχείρισης της εργασίας. Οι 7 Συνήθειες έχουν μεταμορφώσει την κουλτούρα τους, γεγονός που οδήγησε σε αυξημένη κερδοφορία.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω.

Αποτελεσματική Οργάνωση και Προτεραιοποίηση

 • 01 InSights
  Εγκεφαλικό!

  Είναι εύκολο να αποσπάται η προσοχή σας και να αισθάνεστε υπερφορτωμένοι από όλες τις εργασίες και τις πληροφορίες που λαμβάνετε καθημερινά, αλλά μπορείτε να μάθετε να ‘επαναπρογραμματίζετε’ τον εγκέφαλό σας, έτσι ώστε να μένετε συγκεντρωμένοι στα σημαντικά πράγματα.

  Διάρκεια: 15 λεπτά

 • 02 Live-Online
  Οι 5 Επιλογές για Ασύγκριτη Παραγωγικότητα

  Οι 5 Επιλογές για Ασύγκριτη Παραγωγικότητα δεν έχουν σαν στόχο να σε βοηθήσουν να τα κάνεις όλα. Αλλά να κάνεις τα σωστά πράγματα χωρίς να εξαντλείσαι.

  Διάρκεια: 1-2 ημέρες

 • 03 Microlearning
  Πολλοί Αντιπερισπασμοί

  Ο πόνος των περισσότερων ανθρώπων μέσα στην ημέρα είναι οι διαρκείς αντιπερισπασμοί.

  Διάρκεια: 5 λεπτά

 • 04 Εργαλείο
  Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός στο Q2

  Ορισμένες από τις συμπεριφορές σας μπορεί να σας εμποδίζουν να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το χρόνο σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πηγές για να βρείτε ιδέες για το πως να χρησιμοποιήσετε καλύτερα το χρόνο σας και να εξοικονομήσετε ενέργειά για τα πιο σημαντικά αποτελέσματα που επιδιώκετε στη ζωή σας.

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 05 Microlearning
  Τεχνική Εκπαίδευση

  Όταν στήσετε τα συστήματα διαχείρισης χρόνου, αναπτύξτε πρακτικές στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που υποστηρίζουν την προσέγγισή σας για αποτελεσματική χρήση του χρόνου.

  Διάρκεια: 20 λεπτά

Βοηθήστε κάθε εργαζόμενο να αναπτύξει ικανότητες προσωπικής ηγεσίας.

Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)