Διαχειριστείτε την Αλλαγή

Οι αλλαγές στο χώρο εργασίας είναι αναπόφευκτες. Βοηθήστε τα ηγετικά στελέχη να καθοδηγήσουν επιδέξια τις ομάδες τους σε μεταβατικές φάσεις.

Προετοιμάστε τα Ηγετικά Στελέχη να Καθοδηγήσουν τον Οργανισμό εν Μέσω Αλλαγής

Κάθε οργανισμός περνάει από φάσεις αλλαγών. Ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνεται η  ηγεσία στην αλλαγή, καθορίζει το πως θα αντιδράσουν οι ομάδες. Οι σπουδαίοι ηγέτες βοηθούν τις ομάδες τους να ακμάσουν κατά τη διάρκεια μεταβατικών περιόδων, βοηθώντας τις να κατανοήσουν τη διαδικασία της αλλαγής, να περάσουν αποτελεσματικά σε αχαρτογράφητα νερά και με βάση το όραμα του οργανισμού να ορίσουν τι θα φέρει το μέλλον.

Αν και η αλλαγή συχνά μοιάζει χαοτική, ακολουθεί ένα προβλέψιμο μοτίβο που μαθαίνεται. Με το κατάλληλο εγχειρίδιο για την καθοδήγηση σε φάση αλλαγής, οι διευθυντές και τα ηγετικά στελέχη μπορούν να προετοιμάσουν τους ανθρώπους τους για τη μετάβαση, να αναπτύξουν σταθερά σχέδια προόδου, να κερδίσουν την αποδοχή των ομάδων και να βελτιώσουν τη ευθυγράμμιση μεταξύ των διαφόρων λειτουργιών – ακόμη και στις πιο δύσκολες φάσεις της αλλαγής.

Η ηγεσία εν μέσω αλλαγής απαιτεί σκόπιμο σχεδιασμό και πρακτική. Το περιεχόμενο της FranklinCovey που βασίζεται σε αρχές, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και η καινοτόμος τεχνολογία θα εξοπλίσουν τους διευθυντές και τα ηγετικά στελέχη με τους πόρους που χρειάζονται για να καθοδηγήσουν επιδέξια τις ομάδες τους εν μέσω αλλαγής.

Σημαντικές Ηγετικές Δεξιότητες για τη Διαχείριση της Αλλαγής

Οι εξαιρετικοί ηγέτες δεν αποδέχονται απλώς την αλλαγή, έχοντας μια ευέλικτη στάση. Συναισθάνονται τις ανησυχίες των μελών της ομάδας τους και τους βοηθούν να δουν πως η αλλαγή δημιουργεί το χώρο για νέες ιδέες και καινοτομία.

Ηγεσία εν μέσω Αλλαγής

Δημιουργεί ένα ελκυστικό όραμα για το πως η ομάδα μπορεί να αναπτυχθεί και να επιτύχει στα πλαίσια της αλλαγής.

Προσαρμοστικότητα

Εμπνέει αποτελεσματικές συνήθειες που δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στη δουλειά και να προσαρμόζονται στις αλλαγές.

Δωρεάν Οδηγός

Adapt to Change: 5 Self-Coaching Questions

Help your leaders identify their current approach to change and adopt a productive mindset that helps them thrive in new circumstances.

Δωρεάν Webcast

Change: How to Turn Uncertainty Into Opportunity™

Learn how to manage reactions to change, proactively prepare for it, and get more effective results from your team.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω.

Καθοδηγήστε την Ομάδα να Πετύχει την Αλλαγή

 • 01 Live-Online
  Καθοδηγήστε τον Εαυτό σας εν Μέσω Αλλαγής

  Η αλλαγή είναι παντού και συμβαίνει ταχύτερα από ποτέ… Η ενότητα αυτή θα σας βοηθήσει να μάθετε να κατανοείτε την αλλαγή και να την αντιμετωπίζετε πιο αποτελεσματικά τόσο στην εργασία, όσο και στην προσωπική ζωή.

  Διάρκεια: 120 λεπτά

 • 02 Microlearning
  Πολλές Ταυτόχρονες Αλλαγές

  Τι μπορείτε να κάνετε όταν οι αλλαγές που έρχονται κατά πάνω σας στην εταιρεία είναι μεγαλύτερες και γρηγορότερες από ό,τι μπορείτε να διαχειριστείτε; Πολύ περισσότερα από ό,τι νομίζετε!

  Διάρκεια: 5 λεπτά

 • 03 Excelerators
  Καθοδηγήστε την Ομάδα σας εν Μέσω Αλλαγής – Μέρος 1

  Στην ενότητα αυτή, θα εξετάσετε την αλλαγή από τη σκοπιά ενός ηγέτη και θα αναπτύξετε δεξιότητες για να καθοδηγήσετε επιτυχώς την αλλαγή.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

 • 04 Video
  4 Συμβουλές για να Συναντήσετε τους Ανθρώπους Εκεί που Βρίσκονται σε Περιόδους Αλλαγής

  Κάθε υφιστάμενος θα ανταποκριθεί διαφορετικά σε μια αλλαγή. Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε το κάθε μέλος να διαχειριστεί τις αντιδράσεις του/της και να συνεχίσει να σημειώνει πρόοδο.

  Διάρκεια: 5 λεπτά

 • 05 Excelerators
  Καθοδηγήστε την Ομάδα σας εν Μέσω Αλλαγής – Μέρος 2

  Μάθετε δεξιότητες για να εμπλέκετε την ομάδα στις πιο δύσκολες πτυχές της αλλαγής, της αναταραχής και της προσαρμογής, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε αποτελέσματα και να φτάσετε στην καινοτομία μαζί.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

Εξοπλίστε τα ηγετικά στελέχη με τις δεξιότητες που χρειάζονται για να διαχειριστούν την αλλαγή.

Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)