Προσωπική Ηγεσία

Όταν οι ηγέτες διακρίνονται σε επίπεδο προσωπικής ηγεσίας, βελτιώνουν τα επιχειρηματικά αποτελέσματα και μεταμορφώνουν την κουλτούρα του οργανισμού.

Βοηθήστε τους ηγέτες να Διαχειριστούν Αποτελεσματικά τον Εαυτό τους

Κάθε επιτυχημένος ηγέτης ομάδας ξεκινά από το να μπορεί να ηγείται αποτελεσματικά του εαυτού του. Η προσωπική ηγεσία είναι η ικανότητα ενός ατόμου να κατανοεί τα δυνατά του σημεία και κίνητρα και να διοχετεύει την ενέργειά του στους πιο σημαντικούς στόχους. Οι ικανοί ηγέτες γνωρίζουν πως να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στη δουλειά, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τις ομάδες τους και τους συναδέλφους τους.

Η προσωπική ηγεσία ξεκινά από την αυτογνωσία. Όταν οι ηγέτες το κατανοήσουν, καθορίζουν εφικτούς και ουσιαστικούς στόχους, νοιώθουν υπεύθυνοι για την πρόοδο στόχων αυτών και διαχειρίζονται τις προκλήσεις και τις συγκρούσεις με σθένος. Θέτουν, επίσης, κατάλληλα όρια για το πως ξοδεύουν το χρόνο και την ενέργειά τους, ώστε να μπορούν να υποστηρίζουν συνεχώς τις ομάδες τους χωρίς να κινδυνεύουν να εξαντληθούν.

Κάθε ηγέτης στον οργανισμό σας έχει μοναδικές ηγετικές δυνατότητες και τομείς προς βελτίωση. Το περιεχόμενο της FranklinCovey που στηρίζεται σε έρευνες, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και η καινοτόμος τεχνολογία θα εξοπλίσουν τους ηγέτες με τους πόρους και τις γνώσεις που χρειάζονται για να αναπτύξουν και να επιδείξουν ισχυρή στρατηγική προσωπικής ηγεσίας.

Σημαντικές Δεξιότητες Προσωπικής Ηγεσίας

Ένας ισχυρός ηγέτης κατανοεί τον εαυτό του σε βάθος, βλέπει τις προκλήσεις ως ευκαιρίες για ανάπτυξη και ξέρει πως να διαχειρίζεται το χρόνο και την ενέργειά του για να πετύχει τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης.

Αυτογνωσία

Γνωρίζει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του/της και τον αντίκτυπο που έχει στους άλλους.

Νοοτροπία Ανάπτυξης

Αναπτύσσεται μέσα από πισωγυρίσματα, προκλήσεις και εποικοδομητική ανατροφοδότηση.

Διαχείριση Χρόνου

Διοχετεύει το χρόνο, την ενέργεια και τους πόρους στις πιο σημαντικές εργασίες.

Διαχείριση Ενέργειας

Βάζει σε προτεραιότητα την σωματική και πνευματική υγεία για να έχει βιώσιμη απόδοση.

Δωρεάν Οδηγός

Make the Mental Leap to Leader

Help your first-level leaders succeed in their transition from individual contributors to team lead.

Δωρεάν Webcast

The 7 Habits of Highly Effective People®

Discover how the 7 Habits can support self-leadership strategies through intentional self-awareness, responsible decision-making, and collaboration.

Ιστορίες των Πελατών μας

Εταιρεία Παραγωγής Τροφίμων Παγκόσμιας Κλίμακας

Ανάπτυξη μέσω της Ενδυνάμωσης των Εργαζομένων

Μια παγκόσμια εταιρεία παραγωγής τροφίμων εστιάζει στην ενδυνάμωση των εργαζομένων για να προωθήσει την ανάπτυξη σε πολλές αγορές. Με τη βοήθεια του προγράμματος Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων της FranklinCovey, οι εργαζόμενοι αναπτύσσονται διαρκώς και η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επίτευξη του στόχου ανάπτυξης.

Mississippi Power

Ανάπτυξη Κουλτούρας Ηγεσίας και Αποτελεσματικότητας

Η Mississippi Power έπρεπε να προετοιμαστεί για μια αλλαγή, περνώντας στον χώρο της χονδρικής. Η απορρύθμιση του κλάδου τους προκαλούσε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εξυπηρέτησαν τους πελάτες τους. Δείτε πως ενσωμάτωσαν τις 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων για να αναπτύξουν μια κουλτούρα ηγεσίας και αποτελεσματικότητας σε ολόκληρο τον οργανισμό.

X-FAB

Ενίσχυση της Προσωπικής, Ομαδικής και Εταιρικής Ηγεσία με Στόχο την Επιτυχία

Η X-FAB, ο κορυφαίος όμιλος χυτηρίων στον κόσμο για εφαρμογές ημιαγωγών αναλογικού/μικτού σήματος, είχε την ανάγκη να δημιουργήσει μια κοινή γλώσσα και να διαχειριστεί ένα πρόβλημα ομαδικότητας. Δείτε πως χρησιμοποίησαν τις 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων για να πετύχουν καλύτερη προσωπική παραγωγικότητα και να επικεντρωθούν στο στόχο τους.

Αυτοκινητοβιομηχανία Birchwood

Γεφύρωση του Χάσματος Μεταξύ Σχεδιασμού και Υλοποίησης

Η Birchwood χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων για να καθιερώσει μια κοινή γλώσσα και μεθοδολογία για την επικοινωνία και τον τρόπο διαχείρισης της εργασίας. Οι 7 Συνήθειες έχουν μεταμορφώσει την κουλτούρα τους, γεγονός που οδήγησε σε αυξημένη κερδοφορία.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω.

Αναπτύσσοντας Χαρακτήρα και Αξιοπιστία

 • 01 InSights
  Οι Ρίζες της Αποτελεσματικότητας

  Η αποτελεσματικότητα έχει τις ρίζες της στον χαρακτήρα και τις αρχές και είναι μια διαδικασία ανάπτυξης και εξέλιξης εκ των έσω.

  Διάρκεια: 15 λεπτά

 • 02 Live-Online
  Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων: Signature Edition 4.0

  Ο δρόμος προς τη βιώσιμη και διαρκή επιτυχία είναι ανοιχτός όταν τα άτομα μπορούν να ηγούνται αποτελεσματικά του εαυτού τους, να επηρεάζουν, να εμπλέκονται και να συνεργάζονται με τους άλλους, να βελτιώνουν και να ανανεώνουν συνεχώς τις ικανότητές τους.

  Διάρκεια: 2-3 ημέρες

 • 03 Excelerators
  Εμπιστοσύνη στον Εαυτό

  Βελτιώστε την προσωπική σας αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη. Ανακαλύψτε πως να αποφεύγετε το κόστος της χαμηλής εμπιστοσύνης, να αναπτύξετε πίστη στον εαυτό σας, να αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας με τους άλλους όταν είναι απαραίτητο και να ενεργείτε με ακεραιότητα.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

 • 04 Microlearning
  Πως να Κερδίσετε την Εμπιστοσύνη

  Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει ότι η εμπιστοσύνη πρέπει να κερδηθεί. Το άρθρο αυτό δίνει συμβουλές για το πως να το κάνετε αυτό.

  Διάρκεια: 5 λεπτά

 • 05 InSights
  Καθημερινή Προσωπική Νίκη

  Για να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στην εργασία και τη ζωή σας, πρέπει να υπάρχει ισορροπία.

  Διάρκεια: 15 λεπτά

Ενδυναμώστε τα ηγετικά στελέχη με ισχυρές δεξιότητες προσωπικής ηγεσίας.

Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)