Κεντρικοί Ομιλητές της FranklinCovey
Το σήμα κατατεθέν της ηγεσίας σκέψης

KEYNOTE SPEAKERS

Οι ομιλητές μας καλύπτουν ευρεία θεματολογία, από την ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον οργανισμό, την κουλτούρα συμπερίληψης, την οργανωτική αλλαγή, την υλοποίηση των οργανωτικών στόχων και πολλά άλλα. .

 

 

Stephen M. R. Covey

Πρωτοπόρος στην Ανάπτυξη της Ηγεσίας

Ο Stephen M. R. Covey είναι συγγραφέας του βιβλίου The SPEED of Trust—The One Thing That Changes Everything, best-seller σύμφωνα με τους New York Times και #1 σε πωλήσεις της Wall Street Journal. Είναι ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του Covey Leadership Center, το οποίο, υπό την καθοδήγησή του, έγινε η μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης ηγεσίας στον κόσμο. Ο Stephen ηγήθηκε προσωπικά της στρατηγικής που ώθησε το βιβλίο του πατέρα του, Dr. Stephen R. Covey, The 7 Habits of Highly Effective People, να γίνει ένα από τα δύο επιχειρηματικά βιβλία με τη μεγαλύτερη επιρροή στον 20ο αιώνα, σύμφωνα με το CEO Magazine.

Learn more

 

Victoria Roos Olsson

Συγγραφέας μπεστ-σέλερ

 

Η Victoria Roos Olsson είναι μία από τους συγγραφείς του best-seller Everyone Deserves a Great Manager. Είναι έμπειρη Σύμβουλος σε θέματα Ηγεσίας στην FranklinCovey. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγεσίας και εκπαιδεύει, αναπτύσσει και καθοδηγεί στελέχη σε ηγετικές θέσεις σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει επίσης ηγηθεί τμημάτων εκπαίδευσης και ανάπτυξης μεγάλων εταιρειών στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων των Jumeirah και Hilton.

 

Learn more

 

Scott Miller

Συγγραφέας μπεστ-σέλερ στην Amazon

Ο Scott Miller είναι ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου Management Mess to Leadership Success είναι συνεργάτης της FranklinCovey εδώ και 23 χρόνια και έχει το ρόλο του Executive Vice President of Thought Leadership. Ο Scott κάνει πολλά podcasts, μεταξύ των οποίων το On Leadership της FranklinCovey και το Great Life, Great Career. 

Learn more

 

Kory Kogon

Global Productivity Practice Leader και Διευθύνων Σύμβουλος των Υπηρεσιών All Access Pass της FranklinCovey

H Kory είναι η Global Productivity Practice Leader της FranklinCovey και Διευθύνουσα Σύμβουλος των υπηρεσιών προς τους συνδρομητές All Access Pass™. Ως Practice Leader, απώτερος στόχος της είναι να υποστηρίζει στελέχη να αναπτύξουν ασύγκριτη παραγωγικότητα και ομάδες – οργανισμούς να διαμορφώσουν κουλτούρα υψηλής παραγωγικότητας. Είναι μία από τους συγγραφείς του #1 best-seller της Wall Street Journal The 5 Choices: The Path to Extraordinary Productivity,   καθώς και των βιβλίων Project Management Essentials for the Unofficial Project Manager και Presentation Advantage.

Learn more

keynote speakers

 

Sean Covey

Συγγραφέας των Wall Street Journal Best-Seller The Leader In Me & The 4 Disciplines of Execution

Ο Sean Covey έχει το ρόλο του Executive Vice President of Global Solutions and Partnerships για την FranklinCovey. Έχει ηγηθεί του σχεδιασμού των περισσότερων προγραμμάτων που προσφέρει η FranklinCovey σε οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Focus, Leadership, The 4 Disciplines of Execution, The Leader in Me και The 7 Habits of Highly Effective People. Επιβλέπει όλες τις διεθνείς συνεργασίες της Franklin Covey που καλύπτουν πάνω από 140 χώρες.

Learn more

 

Chris McChesney

Συγγραφέας του Wall Street Journal Best-Seller The 4 Disciplines of Execution

 

Ο Chris McChesney είναι ο συγγραφέας του #1 μπεστ-σέλερ της Wall Street Journal στις ΗΠΑ The 4 Disciplines of Execution. Ο Chris, στα πλαίσια του ρόλου του ως Global Practice Leader of Execution στη FranklinCovey, είναι ένας από τους κύριους σχεδιαστές του προγράμματος The 4 Disciplines of Execution. Για περισσότερο από μια δεκαετία, έχει ηγηθεί του σχεδιασμού και της ανάπτυξης των αρχών αυτών, καθώς και του οργανισμού παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που έχει γίνει ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας της εταιρείας.

 

Learn more

 

Jim Huling

Διευθύνων Σύμβουλος και Συγγραφέας Μπεστ-σέλερ

Η καριέρα του Jim καλύπτει ένα χρονικό εύρος τριών δεκαετιών σε ηγετικές θέσεις, από οργανισμούς του FORTUNE 500 έως ιδιωτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης μιας δεκαετίας ως Διευθύνων Σύμβουλος βραβευμένης εταιρείας που αναγνωρίστηκε τέσσερις φορές ως μία από τις “25 καλύτερες εταιρείες για να εργαστεί κανείς στην Αμερική”.

Learn more

 

Leena Rinne

Συγγραφέας μπεστ-σέλερ

Η Leena Rinne είναι μία από τους συγγραφείς του #1 best-seller της Wall Street Journal The 5 Choices: The Path to Extraordinary Productivity, καθώς και του βιβλίου Leading Loyalty. Στην FranklinCovey έχει το ρόλο της Vice President of Consulting. Είναι υπεύθυνη για την πρόσληψη, την υποστήριξη, τη διαχείριση και την ανάπτυξη της ομάδας συμβούλων της FranklinCovey, καθώς και για τη συνεχή υλοποίηση προγραμμάτων και λύσεων υψηλής ποιότητας.

Learn more

KEYNOTE SPEAKERS

 

Todd Davis

Συγγραφέας μπεστ-σέλερ

Ο Todd Davis, the author of Wall Street Journal’s  Best-Selling Book , Get Better: 15 Proven Practices to Build Effective Relationships at Work , available now. καθώς και ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου Talent Unleashed: 3 Leadership Conversations to Ignite the Unlimited Potential in People. . Εργάζεται στη FranklinCovey για τουλάχιστον 20 χρόνια και σήμερα έχει το ρόλο του Chief People Officer and Executive Vice President. Είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη ταλέντων στην FranklinCovey παγκοσμίως, σε περισσότερα από 40 γραφεία σε 160 χώρες.

Learn more

 

Sandy Rogers

Συγγραφέας μπεστ-σέλερ – Loyalty Practice Leader

Ο Sandy Rogers είναι ο κύριος συγγραφέας του best seller της Wall Street Journal bestselling book Leading Loyalty: Cracking the Code to Customer Devotion. Είναι, επίσης,  ο ιδρυτής και επικεφαλής του Loyalty Practice της FranklinCovey, που βοηθά τους οργανισμούς να επιταχύνουν την ανάπτυξη μέσω της βελτίωσης του δείκτη αφοσίωσης πελατών και εργαζομένων. 

Learn more

 

Shawn Moon

Συγγραφέας μπεστ-σέλερ

Ο Shawn διετέλεσε Executive Vice President της FranklinCovey, όπου είχε την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία των γραφείων της FranklinCovey, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων της εταιρείας στη Βόρεια Αμερική, των γραφείων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, καθώς και της ομάδας κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Ήταν επίσης επικεφαλής των λύσεων που αφορούν θέματα Execution, Speed of Trust, Customer Loyalty, and Sales Performance Practices της εταιρείας. Είναι συγγραφέας και συν-συγγραφέας πολλών βιβλίων, μεταξύ των οποίων το The Ultimate Competitive Advantage και το Talent Unleashed. Εμπνέει την ηγεσία, υποστηρίζοντας τα στελέχη να αναπτύξουν προσωπική αποτελεσματικότητα και να βελτιώσουν την υλοποίηση της στρατηγικής.

Learn more

Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)