Αναπτύξτε Εμπιστοσύνη

Αναπτύξτε την κουλτούρα στο χώρο εργασίας καλλιεργώντας την εμπιστοσύνη.

Αναπτύξτε μια Κουλτούρα Ευημερίας η οποία Βασίζεται στην Εμπιστοσύνη

Ένα εργασιακό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από υψηλή εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο μιας κουλτούρας νίκης. Όταν η εμπιστοσύνη είναι διάχυτη στον εργασιακό χώρο, οι εργαζόμενοι αισθάνονται ότι υποστηρίζονται, γίνονται σεβαστοί και παρακινούνται. Α επίπεδα δέσμευσης και διατήρηση του δυναμικού αυξάνονται σε κουλτούρες που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, γεγονός που οδηγεί σε μεγαλύτερη καινοτομία, αυξημένη παραγωγικότητα και βελτιωμένα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Η εμπιστοσύνη σε έναν οργανισμό έχει πολλά κοινά στοιχεία με την ατομική αξιοπιστία: Ειλικρίνεια, συνεπής τήρηση των δεσμεύσεων, σαφής επικοινωνία και προσωπική αυτονομία. Όταν οι άνθρωποι στην εταιρεία αποτυγχάνουν να εκφράσουν αυτά τα χαρακτηριστικά -ιδιαίτερα σε επίπεδο ηγεσίας- η κουλτούρα εμπιστοσύνης μπορεί να αρχίσει να φθίνει.

Η ανάπτυξη και η διατήρηση μιας κουλτούρας εμπιστοσύνης απαιτεί συγκεντρωμένη και συνεχή προσπάθεια σε όλο τον οργανισμό. Το περιεχόμενο της FranklinCovey που στηρίζεται στις αρχές, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και η καινοτόμος τεχνολογία θα εξοπλίσουν τον οργανισμό σας με πολύτιμους πόρους και γνώσεις για να προωθήσουν μια διαρκή αλλαγή συμπεριφοράς και να αυξήσουν την εμπιστοσύνη.

Σημαντικές Δεξιότητες για τη Ανάπτυξη Εμπιστοσύνης στο Χώρο Εργασίας

Η ανάπτυξης μίας κουλτούρας νίκης ξεκινάει από την εμπιστοσύνη. Τα μέλη των ομάδων ατομικά μπορούν να αναπτύξουν την εμπιστοσύνη μέσω της ακεραιότητας, της ειλικρίνειας και επενδύοντας στις σχέσεις.

Λειτουργώντας με Ακεραιότητα

Αναπτύξτε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από σχέσεις υψηλής εμπιστοσύνης, όπου οι άνθρωποι επικεντρώνονται στους τέσσερις πυρήνες της αξιοπιστίας: ακεραιότητα, πρόθεση, δυνατότητες και αποτελέσματα.

Ανάπτυξη Σχέσεων

Αναπτύξτε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από σχέσεις υψηλής εμπιστοσύνης, όπου οι άνθρωποι επικεντρώνονται στους τέσσερις πυρήνες της αξιοπιστίας: ακεραιότητα, πρόθεση, δυνατότητες και αποτελέσματα.

Δωρεάν Οδηγός

6 Ways Your Leaders Can Build Trust and Avoid Breaking It

Explore six best practices your managers and executives can use to build trust throughout your organization.

Δωρεάν Webcast

Leading at the Speed of Trust®: 13 Behaviors That Increase Engagement and Trust

Discover the behaviors needed to inspire trust and the process to intentionally grow and leverage trust in your organization.

Ιστορίες των Πελατών μας

Frito-Lay

Αναπτύσσουμε την Εμπιστοσύνη για να Ξεπεράσουμε τις Προσδοκίες

Η οικονομική ύφεση, ο πληθωρισμός και οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες προκάλεσαν τεράστιες αυξήσεις τιμών στην αλυσίδα εφοδιασμού της Frito-Lay. Έπρεπε να κινηθούν γρήγορα για να αλλάξουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο. Το Speed of Trust® τους είχε προετοιμάσει, δίνοντας μια νέα προοπτική και ένα σύνολο δεξιοτήτων για τη διαχείριση σε απρόβλεπτους καιρούς.

Η Πόλη του Provo

Μετασχηματισμός της Κουλτούρας Μέσω της Εμπιστοσύνης

Η πόλη του Πρόβο βίωνε τεράστια ανάπτυξη και μεγάλη εισροή επιχειρήσεων και επενδύσεων. Δείτε πως μεταμόρφωσαν την κουλτούρα τους και πως διατήρησαν τη δυναμική τους με το πρόγραμμα The Speed of Trust®.

Αυτοκινητοβιομηχανία

Φτάνοντας Γρηγορότερα στην Αριστεία

Ένας οργανισμός από τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας που ήδη σημειώνει υψηλή απόδοση, επιθυμεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες των ανθρώπων του. Ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει ότι, με τη βοήθεια του All Access Pass® της FranklinCovey, η ομάδα είναι αφοσιωμένη στην αριστεία και προετοιμασμένη για ένα μέλλον εντεινόμενου ανταγωνισμού.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω.

Ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης

 • 01 Live-Online
  Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων: Signature Edition 4.0

  Το μονοπάτι προς τη βιώσιμη και διαρκή επιτυχία είναι προσβάσιμο όταν τα άτομα μπορούν να ηγηθούν αποτελεσματικά του εαυτού τους, να επηρεάσουν, να εμπλακούν και να συνεργαστούν με άλλους, να βελτιώνουν και να ανανεώνουν συνεχώς τις ικανότητές τους.

  Διάρκεια: 2-3 ημέρες

 • 02 InSights
  Ο Εγκέφαλος και η Προκατάληψη

  Όλοι έχουμε προκαταλήψεις. Κάποιες είναι συνειδητές, ενώ άλλες όχι. Όλες οι προκαταλήψεις επηρεάζουν σημαντικά τον κόσμο μας.

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 03 Microlearning
  5 Τρόποι για να Ενισχύσετε την Συναισθηματική Νοημοσύνη

  Τι είναι η ΣΝ; Και πως μπορείτε να την αποκτήσετε;

  Διάρκεια: 5 λεπτά

 • 04 Excelerators
  Επιλογή 1: Δράσε για το Σημαντικό, Μην Αντιδράς στο Επείγον

  Στις μέρες μας, οι άνθρωποι κατακλύζονται από email και αιτήματα και προσπαθούν να κάνουν περισσότερα με λιγότερα. Η Επιλογή 1 σας βοηθά να φιλτράρετε και να διαχωρίσετε τις πραγματικά σημαντικές προτεραιότητες από τους αντιπερισπασμούς, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην ουσιαστική συνεισφορά.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

 • 05 Excelerators
  Καλλιεργήστε τις Σχέσεις

  Μόνο όταν καλλιεργούμε ουσιαστικές σχέσεις με τους άλλους μπορούμε να δούμε πέρα από την προκατάληψη και να εκτιμήσουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μας. Για την ανάπτυξη σχέσεων απαιτείται μία ισορροπία μεταξύ περιέργειας και ενσυναίσθησης.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

 • 06 Microlearning
  Δεν Προλαβαίνω να Ασχοληθώ με τη Διατήρηση Σχέσεων

  Η διαχείριση των σχέσεων μπορεί να είναι πρόκληση. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πηγές για να ξεκινήσετε να αναπτύσσετε σχέσεις, να τις διατηρείτε και να τις αποκαθιστάτε.

  Διάρκεια: 5 λεπτά

Βοηθήστε τον οργανισμό να αναπτύξει κουλτούρα εμπιστοσύνης.

Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)