Διαχειριστείτε την Αλλαγή

Διατηρήστε και ενισχύστε ακόμα περισσότερο μία εξαιρετική κουλτούρα – ειδικά σε περιόδους οργανωτικής αλλαγής.

Κάντε την Αλλαγή ένα Υγιές Μέρος της Κουλτούρας σας

Αλλαγές συμβαίνουν συνεχώς στον εργασιακό χώρο. Μερικές φορές, οι αλλαγές γίνονται προληπτικά – η εταιρεία μπορεί να αναδιοργανώσει τμήματα για να βελτιώσει τη συνεργασία ή να προσλάβει ένα νέο ηγέτη για να διευρύνει την τεχνογνωσία του κλάδου. Σε άλλες περιπτώσεις, οι αλλαγές συμβαίνουν ως αντίδραση σε απρόβλεπτες αλλαγές που συμβαίνουν στην αγορά. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: η διαχείριση της αλλαγής είναι μια δεξιότητα που όλοι στην ομάδα χρειάζονται για να επιτύχουν.

Πολλοί οργανισμοί, όταν έρχονται αντιμέτωποι με την αλλαγή, επικεντρώνονται αποκλειστικά στη διαδικασία. Αν και η διαδικασία είναι σημαντική, στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι είναι αυτοί που πραγματοποιούν την αλλαγή. Δυστυχώς, οι άνθρωποι μερικές φορές έχουν την τάση να αντιδρούν στην αλλαγή με τρόπο που μπορεί να κάνει την ομάδα να αισθάνεται αναστατωμένη, αγχωμένη ή αποθαρρημένη.

Οι ηγέτες για να αναπτύξουν και να διατηρήσουν μια ακμάζουσα κουλτούρα, χρειάζεται να παρέμβουν για να βοηθήσουν τις ομάδες τους να διαχειριστούν την αλλαγή. Μέρος της δράσης αυτής είναι να βοηθήσουν τους ανθρώπους να κατανοήσουν πως λειτουργεί η αλλαγή, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη διαδικασία όταν αυτή πραγματοποιείται. 

Το περιεχόμενο της FranklinCovey που βασίζεται σε αρχές, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και η καινοτόμος τεχνολογία θα εξοπλίσουν την ομάδα σας με τους πόρους και τις γνώσεις που χρειάζεται για να εξελιχθεί μέσα από την αλλαγή. Όταν ένας οργανισμός κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιδρούν στην αλλαγή, πως να προβάλλει την αλλαγή ως ευκαιρία και πως να εμπλέξει τα άτομα στις διαδικασίες αλλαγής, μπορεί να διατηρήσει την εμπιστοσύνη, να συνεχίσει να αποδίδει σε επίπεδα αριστείας και να εξασφαλίσει το σεβασμό των ανθρώπων σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Σημαντικές Ηγετικές Δεξιότητες για τη Διαχείριση της Αλλαγής

Χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας κουλτούρας νίκης είναι η ύπαρξη μιας ομάδας που είναι ευέλικτη και προετοιμασμένη να ελίσσεται σε περιόδους ταχείας αλλαγής.

Ηγεσία εν μέσω Αλλαγής

Χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας κουλτούρας νίκης είναι η ύπαρξη μιας ομάδας που είναι ευέλικτη και προετοιμασμένη να ελίσσεται σε περιόδους ταχείας αλλαγής.

Προσαρμοστικότητα

Υιοθετήστε αποτελεσματικές συνήθειες που παρακινούν τους ανθρώπους να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στη δουλειά και να προσαρμόζονται στις αλλαγές.

Δωρεάν Οδηγός

How to Communicate Change: A Tool for Leaders

Help your leaders formulate an effective message the next time they communicate a change to their team.

Δωρεάν Webcast

Change: How to Turn Uncertainty Into Opportunity™

Learn how to manage reactions to change, proactively prepare for it, and get more effective results from your team.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω.

Αποτελεσματική Προσαρμογή στην Αλλαγή

 • 01 Live-Online
  Καθοδηγήστε τον Εαυτό σας εν Μέσω Αλλαγής

  Η αλλαγή είναι παντού και συμβαίνει ταχύτερα από ποτέ… Η ενότητα αυτή θα σας βοηθήσει να μάθετε να κατανοείτε την αλλαγή και να την αντιμετωπίζετε πιο αποτελεσματικά τόσο στην εργασία, όσο και στην προσωπική ζωή.

  Διάρκεια: 120 λεπτά

 • 02 Δραστηριότητα 10λεπτών
  Αξιολογήστε τη Συνήθη Αντίδρασή σας στην Αλλαγή

  Πιστεύετε ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη; Αγχωτική; Συναρπαστική; Κάτι στο οποίο μπορείτε να βελτιωθείτε; Κάντε αυτή την αξιολόγηση που αποτελείται από τρία μέρη για να μάθετε περισσότερα για τις στάσεις, τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές σας.

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 03 Microlearning
  Πολλές Ταυτόχρονες Αλλαγές

  Τι μπορείτε να κάνετε όταν οι αλλαγές που έρχονται κατά πάνω σας στην εταιρεία είναι μεγαλύτερες και γρηγορότερες από ό,τι μπορείτε να διαχειριστείτε; Πολύ περισσότερα από ό,τι νομίζετε!

  Διάρκεια: 5 λεπτά

 • 04 Video
  3 Ερωτήσεις για να Πυροδοτήσετε την Καινοτομία Μετά από μια Αλλαγή

  Κάθε αλλαγή δημιουργεί ένα νέο χώρο ευκαιριών. Ο σύμβουλος της FranklinCovey, Marché Barney, μοιράζεται τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εντοπίσετε και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες αυτές.

  Διάρκεια: 3 λεπτά

 • 05 Excelerators
  Συνήθεια 1: Να είσαι Προνοητικός

  Τα πάντα στον κόσμο γύρω μας μπορεί να μας ωθούν να αντιδράσουμε. Υπάρχει όμως μια δυναμική στιγμή ανάμεσα στο να βιώνεις κάτι και να αντιδράς σε αυτό – μια στιγμή κατά την οποία μπορούμε να επιλέξουμε μια προνοητική αντίδραση.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

 • 06 InSights
  Μεγάλες Πέτρες

  Το να χωρέσετε τα πάντα στη ζωή σας είναι δύσκολο, αλλά είναι πολύ ευκολότερο όταν εστιάζετε στις πιο σημαντικές προτεραιότητες (μεγάλες πέτρες).

  Διάρκεια: 10 λεπτά

Βοηθήστε την ομάδα σας να διαχειριστεί αποτελεσματικά την αλλαγή στο χώρο εργασίας.

Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)