Προάγετε την Συμπερίληψη

‘Ξεκλειδώστε’ τη δύναμη κάθε ανθρώπου στον οργανισμό, αναπτύσσοντας κουλτούρα συμπερίληψης.

Καλλιεργήστε Κουλτούρα Συμπερίληψης

Η συμπερίληψη στον εργασιακό χώρο είναι απαραίτητη για την επιτυχία ενός οργανισμού. Ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών ταλέντων φέρνει στο τραπέζι έναν πλούτο διαφορετικών προοπτικών, ιδεών και δυνατών σημείων. Αλλά η ουσιαστική συμπερίληψη απαιτεί ένα περιβάλλον όπου όλοι αισθάνονται ότι ανήκουν και κάθε συνεισφορά  ενθαρρύνεται και είναι ευπρόσδεκτη.

Για να προάγουμε την συμπερίληψη, κάθε άτομο χρειάζεται να κατανοεί τις μη συνειδητές προκαταλήψεις που έχει, οι οποίες μπορεί να περιορίζουν τις δυνατότητες τόσο του ίδιου, όσο και των ανθρώπων γύρω του. Η συμπερίληψη απαιτεί ενσυναίσθηση, ταπεινότητα, προσαρμοστικότητα, δίκαιη και σεβαστή μεταχείριση σε ένα περιβάλλον όπου κάθε άτομο νοιώθει ότι το προσέχουν, το ακούν, το κατανοούν και το εκτιμούν.

Κάθε οργανισμός μπορεί να αναπτύξει συμπεριληπτικές συμπεριφορές που υποστηρίζουν την ατομική και οργανωτική επιτυχία. Το περιεχόμενο της FranklinCovey που βασίζεται σε αρχές, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και η καινοτόμος τεχνολογία θα εξοπλίσουν την ομάδα σας με τους πόρους και τις γνώσεις που χρειάζονται για να αναγνωρίσουν την προκατάληψη, να ενισχύσουν την αίσθηση του ‘ανήκειν’ και να φέρουν ουσιαστική συμπερίληψη.

Σημαντικές Δεξιότητες για να Προάγετε την Συμπερίληψη

Η ανάπτυξη ενός φιλόξενου χώρου εργασίας, όπου η συνεισφορά όλων έχει πραγματικά σημασία, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια ισχυρή οργανωτική κουλτούρα

Εντοπισμός Προκαταλήψεων

Αναγνωρίζει πότε οι σκέψεις και οι καταστάσεις επηρεάζονται από προκατάληψη.

Περιορισμός Προκαταλήψεων

Χρησιμοποιεί δίκαιες πρακτικές για την πρόσληψη νέων στελεχών, την ανάθεση εργασιών, την ανατροφοδότηση και άλλες ηγετικές δραστηριότητες.

Συνεργασία Μεταξύ Ανθρώπων με Διαφορετική Κουλτούρα και Υπόβαθρο

Προσαρμόζει την κουλτούρα και τη δυναμική της ομάδας ώστε να μπορεί να χωρέσει το υπόβαθρο και οι προτιμήσεις όλων των μελών της ομάδας.

Προώθηση της Αίσθησης του «Ανήκειν»

Συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος όπου όλα τα μέλη της ομάδας νοιώθουν συμπερίληψη και αποδοχή.

Δωρεάν Οδηγός

Manage Your Biases to Better Manage Your Team

Learn new strategies for identifying your biases as a leader and what you can do to manage them.

Δωρεάν Webcast

Unconscious Bias: Understanding Bias to Unleash Potential™

Explore common types of bias and tactics your organization can use to create a space where everyone is respected, included, and valued.

Ιστορίες των Πελατών μας

UnitedHealth Group

Ανάπτυξη Νέων Ηγετών σε έναν Οργανισμό με Παγκόσμια Ποικιλομορφία

Ο Walter Baumann, που διαχειρίζεται το πρόγραμμα Emerging Leaders για τον όμιλο UnitedHealth Group, μοιράζεται την εμπειρία του από τη χρήση του All Access Pass® της FranklinCovey, που ως στόχο είχε την ανάπτυξη όλων των συνεργατών και των προϊσταμένων πρώτης γραμμής σε παγκόσμια κλίμακα. Δείτε πως χρησιμοποίησε τις λύσεις για να αναπτύξει ηγετικές δεξιότητες, να ξεπεράσει τις πολιτισμικές διαφορές και να ανεβάσει το δείκτη ικανοποίησης.

PepsiCo Food

Ανάπτυξη Ηγετών με Ενσυναίσθηση σε Όλο τον Οργανισμό

Η PepsiCo Foods North America ήθελε να προσφέρει στα στελέχη μία εκπαίδευση για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, όπου το περιεχόμενο θα προσφέρεται σταδιακά μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Επιλέγοντας περιεχόμενο από το All Access Pass® της FranklinCovey, ξεκίνησε το πρόγραμμα CORE Leadership με στόχο οι ηγέτες να αναπτύξουν ενσυναίσθηση σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω.

Κατανόηση και Διαχείριση της Μη Συνειδητής Προκατάληψης

 • 01 Live-Online
  Μη Συνειδητή Προκατάληψη: Κατανοήστε τις Προκαταλήψεις για να Αναδείξετε τις Δυνατότητες

  Οι μη συνειδητές προκαταλήψεις είναι ο τρόπος με τον οποίο ο εγκέφαλός μας αντισταθμίζει την υπερφόρτωση, η οποία μπορεί να αναστείλει την απόδοση και να οδηγήσει σε κακή λήψη αποφάσεων. Οι ηγέτες και τα μέλη της ομάδας που υποστηρίζονται να αντιμετωπίσουν τις προκαταλήψεις, αναπτύσσονται και ακμάζουν, αυξάνοντας την απόδοση σε ολόκληρο τον οργανισμό.

  Διάρκεια: 1 ημέρα

 • 02 Microlearning
  7 Συνήθεις Παρανοήσεις Σχετικά με τη Μη Συνειδητή Προκατάληψη

  Όλοι έχουμε προκαταλήψεις. Όταν είστε σε θέση να εντοπίσετε τα σημεία στα οποία είστε επιρρεπείς στην προκατάληψη, μπορείτε να δοκιμάσετε συγκεκριμένες τακτικές για να αλλάξετε πορεία.

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 03 Microlearning
  9 Συμβουλές για να Ακούτε Καλά και να Αναπτύσσετε Ενσυναίσθηση με τους Συναδέλφους

  Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ξεπεράσετε τις προκαταλήψεις είναι να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε περισσότερα για τους ανθρώπους και για το τι τους ενδιαφέρει.

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 04 Δραστηριότητα 10λεπτών
  Ενισχύστε μια Καλή Ιδέα Κάποιου του Οποίου οι Απόψεις Τείνουν να Αγνοούνται

  Έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι οι καλύτερες ιδέες είναι αυτές που κερδίζουν στο χώρο εργασίας. Ισχύει όμως αυτό;

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 05 Excelerators
  Εμπιστοσύνη στις Σχέσεις

  Δημιουργήστε εμπιστοσύνη με την ομάδα σας και βελτιώστε τα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Μάθετε πως να επιλύετε συγκρούσεις, να ενδυναμώνετε τους άλλους, να βελτιώνετε τις επαγγελματικές σχέσεις και να αυξάνετε την ταχύτητα διείσδυσης στην αγορά, και όλα αυτά ταυτόχρονα!

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

Βοηθήστε τον οργανισμό να κάνει την συμπερίληψη προτεραιότητα στο χώρο εργασίας.

Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)
Ζητήστε ένα Demo

Ενημερωτικό Δελτίο(Required)